Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nomad

Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nomad

Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nomad

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 749 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nomad - popis produktu

Zahradní jídelní židle HIGOLD Nomad Sedněte si s rodinou a přáteli za zahradní stůl a poseďte si na jídelní židli Nomad. Zahradní židle bude ideálním kouskem pro vaši zahradu, ale také terasu či balkon. Kdekoli ji umístíte, všude bude vypadat neodolatelně půvabně a pohodlně. Díky kvalitním a odolným materiálům je tato židle vysoce odolná vůči vlivům počasí. Rozhodnutí je jen na vás, kde ji umístíte – ať do jídelny, kuchyně nebo zahrady. Kombinace barev pozvedne design vaší terasy na vyšší úroveň. Obzvláště harmonicky vynikne s doplňky ze stejnojmenné série. Vytvořte si zahradní posezení, které vám bude každý závidět. Rozměr: 56cm x 86cm x 61cm (š x v x h)Materiál: hliníkMateriál - sedák: nepromokavý UV materiál SunbrellaBarva: bílá, černá

Tento produkt naleznete ve skupině Jídelní židle, je v nabídce značky Higold, v barvě 000000, materiál je kov, Látka v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nomad patří do skupiny produktů Zahradní židle, je v nabídce značky Higold, v barvě 000000, materiál je kov, Látka v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní křesla, patří pod značku Higold, barevné provedení je 000000, materiálové složení kov, Látka, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nomad - parametry produktu

Hmotnost8 kg
Délka56 cm
Šířka61 cm
Výška86 cm
MateriálKov
Barva000000
KategorieŽidle, Křesla, Jídelní židle, Zahradní židle, Zahradní křesla, Zahradní stůl, Jídelní křesla
ZnačkaHigold
Barva000000
Materiálkov, Látka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nomad - historie ceny a dostupnosti

Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nomad - další zajímavé produkty

Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nomad - jak nakoupit nejvýhodnější?