Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nofi béžová

Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nofi béžová

Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nofi béžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nofi béžová - popis produktu

Zahradní jídelní židle HIGOLD Nofi béžová Elegantní zahradní jídelní židle Nofi se vejde nejen na zahradu, ale také na terasu či balkon. Kdekoli ji umístíte, všude bude vypadat neodolatelně půvabně a pohodlně. Zahradní židle doplněná o elegantní opěrky na ruce je vyrobena z hliníkového rámu v kombinaci s teakovým dřevem. Je odolná vůči nepříznivým povětrnostním vlivům a UV záření. Díky kvalitní kovové konstrukci je tato zahradní židle velmi stabilní a bezpečná. Obzvláště harmonicky vynikne s doplňky ze stejnojmenné série. Dopřejte si společné chvíle s rodinou nebo přáteli při dobrém jídle s jídelní židlí Nofi. Rozměr: 66cm x 80cm x 56cm (š x v x h)Materiál: hliník, teakové dřevoMateriál - sedák: olefin (polypropylen) - UV odolnost více než 800 hodinBarva: přírodní, béžová

Produkt Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nofi béžová patří do skupiny produktů Jídelní židle, je v nabídce značky Higold, v barvě f8e7d1, materiál je Drevo, kov, Látka v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní židle, je v nabídce značky Higold, v barvě f8e7d1, materiál je Drevo, kov, Látka v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nofi béžová patří do skupiny produktů Zahradní křesla, patří pod značku Higold, barevné provedení je f8e7d1, materiálové složení Drevo, kov, Látka, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nofi béžová - parametry produktu

Hmotnost8 kg
Délka66 cm
Šířka56 cm
Výška80 cm
MateriálDřevo
Barvaf8e7d1
KategorieŽidle, Křesla, Jídelní židle, Zahradní židle, Zahradní křesla, Jídelní křesla
ZnačkaHigold
Barvaf8e7d1
MateriálDrevo, kov, Látka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nofi béžová - historie ceny a dostupnosti

Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nofi béžová - další zajímavé produkty

Higold Zahradní jídelní židle HIGOLD Nofi béžová - jak nakoupit nejvýhodnější?