Green Toys tahač s auty

Green Toys tahač s auty

Green Toys tahač s auty

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 778 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Green Toys tahač s auty - popis produktu

Green Toys tahač s auty

Pokud hledáte plastové hračky na písek nebo do vody a při tom vám velmi záleží na bezpečnosti vašich dětí, nabízíme vám americkou značku ekologických hraček Green toys, která je populární nejen v Americe, ale se svými výrobky sklízí neuvěřitelné úspěchy po celém světě. Green toys, to je především odpovědná výroba hraček z recyklovaného plastu láhví od mléka.

Dvoupatrový nakladač má dvě najížděcí rampy a prostor pro tři mini auta. Jeho hladká a odolná konstrukce vydrží nadšené hraní dětí. Nákladní auto nemá žádné kovové osy nebo malé části, takže je pro děti bezpečné. Tato 5ti dílná sada obsahuje kabinu s odnímatelným přívěsem a 3 pestrobarevná miniauta.

Hlavní vlastnosti:

  • bezpečný materiál pro děti, který neobsahuje PVC, bisfenol ani ftaláty
  • vyroben z recyklovaného plastu láhví od mléka
  • pevný a hladký materiál
  • originální design
  • obal je 100% ekologický a recyklovatelný

 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Green Toys tahač s auty lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky do vody od značky Green Toys, Jeujura, naleznete ho u prodejce Tera.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky na zahradu, vyrábí jej značka Green Toys, Jeujura, naleznete jej v e-shopu Tera.cz.

Produkt Green Toys tahač s auty patří do skupiny produktů Hračky do písku, patří pod značku Green Toys, Jeujura, v nabídce prodejce Tera.cz.

Green Toys tahač s auty - parametry produktu

Green Toys tahač s auty - historie ceny a dostupnosti

Green Toys tahač s auty - další zajímavé produkty

Green Toys tahač s auty - jak nakoupit nejvýhodnější?