Bigjigs Toys Hračka do vody FRIENDS vícebarevná

Bigjigs Toys Hračka do vody FRIENDS vícebarevná

Bigjigs Toys Hračka do vody FRIENDS vícebarevná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 413 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Hračka do vody FRIENDS vícebarevná - popis produktu

Skvělá zábava pro vaše batole během koupání! Tato hračka do vody Friends tvoří šedý tučňák, žlutý lední medvěd a růžový tuleň. Tyto ekologické hračky jsou vyrobeny ze 100% silikonu bez plastů, což znamená, že jsou bezpečné pro vaše děti a šetrné k životnímu prostředí. Silikonový materiál je odolný vůči teplotám a snadno se udržuje v čistotě. Stačí je naplnit vodou, zmáčknout a sledovat, jak stříká voda z jejich horních otvorů. Tato sada tří hraček přináší do koupelny radost a zábavu. Hračky lze dokonce mýt v myčce na nádobí, což usnadňuje jejich udržování v perfektní kondici. Tato sada je vhodná pro děti od 1 roku a poskytne jim radostné a bezpečné koupací zážitky. Specifikace produktu: Silikonové zpracování 3 hračky se zvířecím motivem Vhodné od 1 roku Lze mýt v myčce na nádobí

Produkt Bigjigs Toys Hračka do vody FRIENDS vícebarevná patří do skupiny produktů Hračky do vody od značky Bigjigs Toys, je vyroben z materiálu 100% silikon, naleznete ho u prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky na zahradu, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, je vyroben z materiálu 100% silikon, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Produkt Bigjigs Toys Hračka do vody FRIENDS vícebarevná patří do skupiny produktů Hry na zahradě od značky Bigjigs Toys, materiál je 100% silikon, naleznete ho u prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Hračka do vody FRIENDS vícebarevná - parametry produktu

SérieSoft-Garden
Hmotnost0,29 kg
Materiál100% silikon
Průměr5,9 cm
Vhodné od1 roku
Výška9,8 cm
Hmotnost0.29 kg
KategorieHračky, Hračky do vody, Hračky na zahradu, Hry na zahradě
ZnačkaBigjigs Toys
Materiál100% silikon
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Hračka do vody FRIENDS vícebarevná - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Hračka do vody FRIENDS vícebarevná - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Hračka do vody FRIENDS vícebarevná - jak nakoupit nejvýhodnější?