Green Toys Vrtulník modrá

Green Toys Vrtulník modrá

Green Toys Vrtulník modrá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 652 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Green Toys Vrtulník modrá - popis produktu

Green Toys Vrtulník modrá

Pokud hledáte plastové hračky na písek nebo do vody a při tom vám velmi záleží na bezpečnosti vašich dětí, nabízíme vám americkou značku ekologických hraček Green toys, která je populární nejen v Americe, ale se svými výrobky sklízí neuvěřitelné úspěchy po celém světě. Green toys, to je především odpovědná výroba hraček z recyklovaného plastu láhví od mléka.

Nahoru, nahoru a pryč! Tato vysoko létající helikoptéra Green Toys je připravena k akci! Helikoptéra má dvě rotující vrtule a saně na spodní straně pro snadné přistání. Figurku medvěda pilota, která se perfektně hodí do prostorného kokpitu s kompletní palubní deskou. Děti si užijí spoustu hodin dobré zelené zábavy. Skládá se ze 2 hracích prvků.

Hlavní vlastnosti:

  • bezpečný materiál pro děti, který neobsahuje PVC, bisfenol ani ftaláty
  • vyroben z recyklovaného plastu láhví od mléka
  • pevný a hladký materiál
  • originální design
  • obal je 100% ekologický a recyklovatelný

 

Americká značka Green Toys je předním výrobcem ekologicky a sociálně odpovědných hraček pro děti. Jejich výrobky jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného plastu z primárního zdroje recyklovaných lahví na mléko. Do jejich fascinujícího rozsahu patří delikátní kuchyňské předměty i skvěle navržená vozidla, lodě, letadla a další. Green toys povzbuzuje děti k péči o životní prostředí. Pomocí jejich produktů můžete ukázat, že Vás také. K dnešnímu dni Green Toys recykloval 15 milionů obalů na mléko, z kterých vznikly skvělé eko hračky!

 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Green Toys Vrtulník modrá patří do skupiny produktů Hračky do vody od značky Green Toys, Jeujura, naleznete ho u prodejce Tera.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky na zahradu, vyrábí jej značka Green Toys, Jeujura, naleznete jej v e-shopu Tera.cz.

Produkt Green Toys Vrtulník modrá lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky do písku, patří pod značku Green Toys, Jeujura, v nabídce prodejce Tera.cz.

Green Toys Vrtulník modrá - parametry produktu

Green Toys Vrtulník modrá - historie ceny a dostupnosti

Green Toys Vrtulník modrá - další zajímavé produkty

Green Toys Vrtulník modrá - jak nakoupit nejvýhodnější?