GIVENCHY Gentleman EdT

GIVENCHY Gentleman EdT

GIVENCHY Gentleman EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 239 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GIVENCHY Gentleman EdT - popis produktu

Toaletní voda GIVENCHY Gentleman EdT: Nechte za sebe jasně promluvit elegantní vůni Givenchy, která vyzdvihne vaše charisma. Toaletní voda Gentleman je ideální pro moderní muže, kteří umějí dát najevo svoji jemnost a sílu zároveň. Dokazují to počáteční tóny lahodného ananasu, hrušky a kadamomu, které ladně přecházejí do květinové směsi aromatické levandule s pelargónií a irisem. Základ pak pevně stojí na akordech kůže, exotické pačuli a sladké vanilce. Toaletní voda Givenchy Gentleman podtrhne vaši přirozenost, která okouzlí vaše okolí. Vůně je vhodná ke každodennímu nošení.  Klíčové vlastnosti pánské toaletní vody Givenchy GentlemanElegantní vůně Givenchy vyzdvihne vaše charismaToaletní voda Gentleman je ideální pro muže, kteří umějí dát najevo svoji jemnost a sílu zároveňPočáteční tóny lahodného ananasu, hrušky a kadamomuSrdce plné květinové směsi aromatické levandule s pelargónie a irisuZáklad vůně stojí na akordech kůže, exotické pačuli a sladké vanilceToaletní voda Givenchy Gentleman podtrhne vaši přirozenostVůně je vhodná ke každodennímu nošeníDruh vůně:květinová, dřevitá, fougerováSložení vůně:Hlava: ananas, hruška, kardamomSrdce: iris, levandule, pelargónieZáklad: kůže, pačuli, vanilka

Produkt GIVENCHY Gentleman EdT patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Givenchy, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémové vody, je v nabídce značky Givenchy v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt GIVENCHY Gentleman EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Toaletní vody, patří značce Givenchy, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

GIVENCHY Gentleman EdT - parametry produktu

GIVENCHY Gentleman EdT - historie ceny a dostupnosti

GIVENCHY Gentleman EdT - další zajímavé produkty

GIVENCHY Gentleman EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?