GIVENCHY L'Interdit EdT

GIVENCHY L'Interdit EdT

GIVENCHY L'Interdit EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 790 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GIVENCHY L'Interdit EdT - popis produktu

Toaletní voda GIVENCHY L'Interdit EdT:Jsou-li vám sympatické dámské vůně, pak by vás mohla oslovit toaletní voda GIVENCHY. Dámská toaletní voda GIVENCHY vám dodá potřebnou dávku sebevědomí pro každý perný den. Sáhněte po toaletní vodě GIVENCHY a nechte vyniknout své pravé já. Klíčové vlastnosti toaletní vody GIVENCHY LInterdit EdT Toaletní voda GIVENCHY kombinuje dámské složky vůní Poznáte okázalost i eleganci francouzské toaletní vody GIVENCHY Obklopte se touto nezapomenutelnou vůní, kdykoli se vám zachce Toaletní voda GIVENCHY přináší specifickou vůni Zjistěte, co se skrývá za toaletní vodou GIVENCHY. Nápaditý flakon francouzské toaletní vody GIVENCHY podpoří vaše sebevědomí a unese vás za hranice přítomnosti. S touto toaletní vodou zazáříte i v případě slavnostnější příležitosti. Bude vám skvělým společníkem na romantické schůzce i pracovní večeři.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Givenchy, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt GIVENCHY L'Interdit EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Givenchy v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Toaletní vody, patří značce Givenchy, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

GIVENCHY L'Interdit EdT - parametry produktu

GIVENCHY L'Interdit EdT - historie ceny a dostupnosti

GIVENCHY L'Interdit EdT - další zajímavé produkty

GIVENCHY L'Interdit EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?