DIOR Eau Sauvage EdT

DIOR Eau Sauvage EdT

DIOR Eau Sauvage EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 859 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DIOR Eau Sauvage EdT - popis produktu

Toaletní voda DIOR Eau Sauvage EdT: Christian DIOR Eau Sauvage EdT je luxusní toaletní voda pro muže, která v sobě přináší aroma svěžích citrusů. Parfém dokonale doplní osobnost výjimečných mužů, kteří jsou rádi středem pozornosti. Svou harmonickou kompozicí svěžích citrusových tónů doplňuje květinová a dřevitá esence. Základ vůně DIOR tvoří dub, pižmo a vetiver. Srdce toaletní vody buší v rytmu jasmínu, karafiátu, kosatce a růže. Hlava parfému snoubí tóny bazalky, citronu, petitgrainu a rozmarýnu. Klíčové vlastnosti toaletní vody DIOR Eau Sauvage EdTPánská toaletní voda s citrusovou vůníUrčena pro zkušené charismatické mužeVůně DIOR obsahuje citrusy, dřevo, květiny a kořeníParfém francouzské značkySložení:Hlava: bazalka, citron, petitgrain, rozmarýnSrdce: jasmín, karafiát, kořen kosatce, růžeZáklad: dub, pižmo, vetiver

Produkt DIOR Eau Sauvage EdT patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Dior, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Dior v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt DIOR Eau Sauvage EdT patří do skupiny produktů Toaletní vody, patří značce Dior, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

DIOR Eau Sauvage EdT - parametry produktu

DIOR Eau Sauvage EdT - historie ceny a dostupnosti

DIOR Eau Sauvage EdT - další zajímavé produkty

DIOR Eau Sauvage EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?