Furniria Designová židle Jensen matná modrá

Furniria Designová židle Jensen matná modrá

Furniria Designová židle Jensen matná modrá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 869 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Furniria Designová židle Jensen matná modrá - popis produktu

Designová židle Jensen matná modrá Židle Jensen zaujme jednoduchým, ale přitom stylovým vzhledem. Polypropylenové sedadlo je ergonomicky vytvarované tak, aby tvořilo příjemnou oporu pro záda a poskytovalo komfortní posezení. Je vyhotoveno v matném modrém provedení, doplňují ho kovové nohy ve stejné barvě. Svým provedením odlehčují celkový design židle. Jensen je všestranně použitelná židle pro soukromé i veřejné prostory, do interiéru přinese nádech svěžesti. Její povrch se snadno čistí a udržuje, proto může být vhodným doplňkem i na terasu či balkon. Výška: 84 cmŠířka: 50 cmHloubka: 50 cmVýška sedadla: 47 cmŠířka sedadla: 44 cmHloubka sedadla: 38 cmBarva: matná modráMateriál: polypropylen, kov Židle se prodává jako set 4 ks, cena je za 1 ks.

Produkt Furniria Designová židle Jensen matná modrá patří do skupiny produktů Plastové židle, je v nabídce značky Furniria, v barvě 00008c, materiál je kov, Plast v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Furniria Designová židle Jensen matná modrá - parametry produktu

Hmotnost5 kg
Délka50 cm
Šířka50 cm
Výška84 cm
MateriálPlast
Barva00008c
KategoriePláště, Židle, Plastové židle
ZnačkaFurniria
Barva00008c
Materiálkov, Plast
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Furniria Designová židle Jensen matná modrá - historie ceny a dostupnosti

Furniria Designová židle Jensen matná modrá - další zajímavé produkty

Furniria Designová židle Jensen matná modrá - jak nakoupit nejvýhodnější?