Furniria Designová barová židle Jensen petrolejová

Furniria Designová barová židle Jensen petrolejová

Furniria Designová barová židle Jensen petrolejová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 590 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Furniria Designová barová židle Jensen petrolejová - popis produktu

Designová barová židle Jensen petrolejová Pohodlná designová barová židle Jensen dodá vaší jídelně nebo kuchyni moderní vzhled. Ergonomicky tvarované polypropylenové sedátko tvoří příjemnou oporu pro záda a nabízí pohodlné posezení. Kovové nohy svým provedením odlehčují celkový design židle. Díky snadné a rychlé údržbě bude vhodným doplňkem každé terasy nebo zahrady. S praktickou opěrkou na nohy bude sezení příjemnější. Mimořádně harmonický koncept vytvoříte kombinací s doplňky ze stejné série. Barová židle Jensen jednoduše spojuje komfort s elegancí a originalitou. Židle se prodává jako set 2 ks, cena je za 1 ks. Rozměr: 45cm x 93cm x 48cm (š x v x h)Výška sedáku: 68cmMateriál: plast, kovBarva: petrolejová

Produkt Furniria Designová barová židle Jensen petrolejová lze nalézt mezi produkty ve skupině Jídelní židle, je v nabídce značky Furniria, v barvě 00008c, materiál je kov, Plast v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Barové židle, patří značce Furniria, v barvě 00008c, z materiálu kov, Plast, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Furniria Designová barová židle Jensen petrolejová patří do skupiny produktů Plastové židle, je v nabídce značky Furniria, v barvě 00008c, materiál je kov, Plast v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Furniria Designová barová židle Jensen petrolejová - parametry produktu

Hmotnost8 kg
Délka45 cm
Šířka48 cm
Výška93 cm
MateriálPlast
Barva00008c
KategoriePláště, Židle, Jídelní židle, Barové židle, Plastové židle
ZnačkaFurniria
Barva00008c
Materiálkov, Plast
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Furniria Designová barová židle Jensen petrolejová - historie ceny a dostupnosti

Furniria Designová barová židle Jensen petrolejová - další zajímavé produkty

Furniria Designová barová židle Jensen petrolejová - jak nakoupit nejvýhodnější?