Furniria Designová židle Jeffery šedá

Furniria Designová židle Jeffery šedá

Furniria Designová židle Jeffery šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 190 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Furniria Designová židle Jeffery šedá - popis produktu

Designová židle Jeffery šedá Flexibilní a dynamická, moderní s nádechem klasiky - taková je židle Jeffery. Tvarované opěradlo z odolného polypropylenu poskytuje perfektní oporu pro záda. Sedací část je vybavena čalouněním s šedým textilním potahem, díky níž je sezení pohodlné. Tenké kovové nohy dodávají designu lehkost. Příčné výztuhy zajistí obzvláště vysokou stabilitu. Židle Jeffery je univerzální a perfektní řešení pro všechny situace, ať už se jedná o domácnost nebo veřejné prostory. Výška: 83 cmŠířka: 47,5 cmHloubka: 52 cmVýška sedadla: 47 cmŠířka sedadla: 41 cmHloubka sedadla: 43 cmBarva: šedá, černáMateriál: polypropylen, kov, textil Židle se prodává jako set 2 ks, cena je za 1 ks.

Tento produkt naleznete ve skupině Plastové židle, je v nabídce značky Furniria, v barvě 000000, materiál je kov, Látka, Plast v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Furniria Designová židle Jeffery šedá - parametry produktu

Hmotnost9 kg
Délka48 cm
Šířka52 cm
Výška83 cm
MateriálPlast
Barva000000
KategoriePláště, Židle, Plastové židle
ZnačkaFurniria
Barva000000
Materiálkov, Látka, Plast
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Furniria Designová židle Jeffery šedá - historie ceny a dostupnosti

Furniria Designová židle Jeffery šedá - další zajímavé produkty

Furniria Designová židle Jeffery šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?