Dkton Kancelářská židle Alarik korál

Dkton Kancelářská židle Alarik korál

Dkton Kancelářská židle Alarik korál

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dkton Kancelářská židle Alarik korál - popis produktu

Kancelářská židle Alarik korál Designová kancelářská židle Alarik je dokonalým propojením moderního a retro stylu. Její kouzlo spočívá v jednoduchosti. Díky tvarovanému sedadlu na ní bude sedět pohodlně během celého pracovního dne. Korálový potah v kombinaci se stylovými černými kovovými nohami vytvářejí originální vzhled, který oživí každý interiér. Kovový rám židle je opatřen paticí koleček, které usnadňují pohyb za pracovním stolem i přesun židle v místnosti. Kancelářská židle je samozřejmě výškově nastavitelná. Alarik je ideálním řešením pro moderní a komfortní kancelářské prostory. Rozměr: 59 cm x 58,5 cm x 88,5 cm (d x š x v)Barva: korálová, černáMateriál: textil, kov

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářské židle, je v nabídce značky Dkton, v barvě 000000, materiál je kov, Látka, Plast, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Dkton Kancelářská židle Alarik korál patří do skupiny produktů Kancelářské křesla, patří pod značku Dkton, barevné provedení je 000000, materiálové složení kov, Látka, Plast, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Plastové židle, je v nabídce značky Dkton, v barvě 000000, materiál je kov, Látka, Plast v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Dkton Kancelářská židle Alarik korál - parametry produktu

Hmotnost11 kg
Délka59 cm
Šířka59 cm
Výška89 cm
MateriálPlast
Barva000000
KategoriePláště, Židle, Křesla, Kancelářské židle, Kancelářské křesla, Plastové židle
ZnačkaDkton
Barva000000
Materiálkov, Látka, Plast
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Dkton Kancelářská židle Alarik korál - historie ceny a dostupnosti

Dkton Kancelářská židle Alarik korál - další zajímavé produkty

Dkton Kancelářská židle Alarik korál - jak nakoupit nejvýhodnější?