Flair Rugs Kusový koberec Verve Shyla Ivory

Flair Rugs Kusový koberec Verve Shyla Ivory

Flair Rugs Kusový koberec Verve Shyla Ivory

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Flair Rugs Kusový koberec Verve Shyla Ivory - popis produktu

Koberec Flair Rugs Kusový koberec Verve Shyla Ivory:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, na kterém bude každý krok příjemnou procházkou, zvolte koberec Flair Rugs. Jde o kusový typ, který rozjasní každý prostor. Kusový koberec změní nádech místnosti a jeho vzhled bude závidět každá návštěva. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho bílá barva nabízí vkusnou eleganci, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. Materiálem použitým k výrobě tohoto produktu je polypropylen. Koberec Flair Rugs má precizní provedení, které je vhodné pro vnitřní využití. Jeho výroba probíhá pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a strojní technologie dohromady, která propůjčuje koberci vysokou odolnost. Šířka koberce Flair Rugs je 160 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 8 mm. Hlavní vlastnosti produktu Flair Rugs Kusový koberec Verve Shyla Ivory U kusového koberce máte předem dané přesné rozměry Obdélníkový koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Koberci sluší bílá barva Výrobním materiálem koberce je polypropylen Je vhodný pro vnitřní využití Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Flair Rugs činí 160 cm Výška vlasu dosahuje 8 mm

Produkt Flair Rugs Kusový koberec Verve Shyla Ivory lze nalézt mezi produkty ve skupině Kusové koberce od značky Flair Rugs, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Flair Rugs Kusový koberec Verve Shyla Ivory - parametry produktu

Flair Rugs Kusový koberec Verve Shyla Ivory - historie ceny a dostupnosti

Flair Rugs Kusový koberec Verve Shyla Ivory - další zajímavé produkty

Flair Rugs Kusový koberec Verve Shyla Ivory - jak nakoupit nejvýhodnější?