Kusový Spectrum Rhumba Multi

Kusový Spectrum Rhumba Multi

Kusový Spectrum Rhumba Multi

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 649 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový Spectrum Rhumba Multi - popis produktu

Koberec Kusový Spectrum Rhumba Multi:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který vytvoří v místnosti teplo domova, zvolte koberec Flair Rugs. Jde o kusový typ, který rozjasní každý prostor. Kusový koberec je ideální například pod konferenční stolek a stane se z něj originální doplněk. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho vícebarevné provedení přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. Materiálem použitým k výrobě tohoto produktu je polyester. Koberec Flair Rugs má kvalitní zpracování, které je ideální pro vnitřní využití. Je vyroben pomocí tuftování. Jde o spojení ruční a strojní technologie, která propůjčuje koberci vysokou odolnost. Šířka koberce Flair Rugs je 120 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 12 mm. Hlavní přednosti produktu Kusový Spectrum Rhumba Multi Tento kusový typ má již z výroby stanovené přesné rozměry Obdélníkový koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Výrobním materiálem koberce je polyester Je určený pro vnitřní využití Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Flair Rugs je 120 cm Výška vlasu dosahuje 12 mm

Produkt Kusový Spectrum Rhumba Multi lze nalézt mezi produkty ve skupině Kusové koberce od značky Flair Rugs, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový Spectrum Rhumba Multi - parametry produktu

Kusový Spectrum Rhumba Multi - historie ceny a dostupnosti

Kusový Spectrum Rhumba Multi - další zajímavé produkty

Kusový Spectrum Rhumba Multi - jak nakoupit nejvýhodnější?