Ručně všívaný kusový Abstract Collage Pastel

Ručně všívaný kusový Abstract Collage Pastel

Ručně všívaný kusový Abstract Collage Pastel

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 949 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ručně všívaný kusový Abstract Collage Pastel - popis produktu

Koberec Ručně všívaný kusový Abstract Collage Pastel:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, na kterém bude každý krok příjemnou procházkou, doporučíme vám koberec Flair Rugs koberce. Jde o kusový typ, který je nejen praktický, ale i originální. Kusový koberec se skvěle hodí pod stůl a stane se z něj originální doplněk. Jeho obdélníkový tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho vícebarevné provedení přináší vkusnou nadčasovost, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu posloužil kvalitní materiál, konkrétně bavlna. Koberec Flair Rugs koberce má kvalitní zpracování, které je vhodné pro vnitřní využití. Je zhotoven na základě tradiční tkané technologie, která se zaslouží o delší životnost. Se správnou péčí vydrží i několik generací. Šířka koberce Flair Rugs koberce činí 150 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 10 mm. Zásadní přednosti produktu Ručně všívaný kusový Abstract Collage Pastel U kusového koberce máte předem dané přesné rozměry Obdélníkový koberec oživí každý prostor Výrobním materiálem koberce je bavlna Je určený pro vnitřní využití Tkaný způsob výroby Šířka koberce Flair Rugs koberce činí 150 cm Výška vlasu dosahuje 10 mm

Produkt Ručně všívaný kusový Abstract Collage Pastel patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Flair Rugs koberce, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Ručně všívaný kusový Abstract Collage Pastel - parametry produktu

Ručně všívaný kusový Abstract Collage Pastel - historie ceny a dostupnosti

Ručně všívaný kusový Abstract Collage Pastel - další zajímavé produkty

Ručně všívaný kusový Abstract Collage Pastel - jak nakoupit nejvýhodnější?