Etape Simple Růžová/Bílá

Etape Simple Růžová/Bílá

Etape Simple Růžová/Bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 126 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Etape Simple Růžová/Bílá - popis produktu

Rukavice na kolo Etape Simple Růžová/Bílá:Rukavice na kolo zlepšují úchop, vsáknou pot z dlaní a hlavně mohou zabránit odřeným dlaním. Rukavice dětského provedení Etape Simple Růžová/Bílá mají letní úpravu, díky tenkému materiálu takže je na sobě skoro nepocítíte. Upravená varianta bez prstů poskytuje prstům pohodlí a příjemné větrání, při pádu však není možné očekávat stoprocentní ochranu. Delší nošení bez otlaků vám zaručí měkké pěnové výstelky. Rukavice na kolo Etape mají k dispozici velikost 5-6, 7-8, 9-10 a 11-12 a je nutností počítat s obvodem dlaně 180 mm. Svými atributy, designem a zhotovením se zaručeně hodí na horské, trekingové, městské a dětské kolo. Rozhodující přednosti cyklistických rukavic Etape Simple Růžová/Bílá O velikosti 5-6, 7-8, 9-10 a 11-12, obvod dlaně 180 mm Rukavice na kolo Etape mají dětský střih Provedení vhodné do letních měsíců díky odvětrání Krátké rukavice na kolo dávají volnost prstům Pohodlí zvětšují měkké pěnové výstelky

Produkt Etape Simple Růžová/Bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětská kola, vyrábí jej značka Etape, v nabídce prodejce Alza.cz.

Etape Simple Růžová/Bílá - parametry produktu

KategorieRukavice, Dětská kola
ZnačkaEtape
E-shopAlza.cz

Etape Simple Růžová/Bílá - historie ceny a dostupnosti

Etape Simple Růžová/Bílá - další zajímavé produkty

Etape Simple Růžová/Bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?