Etape Pluto Light dětská cyklistická helma bílá-růžová

Etape Pluto Light dětská cyklistická helma bílá-růžová

Etape Pluto Light dětská cyklistická helma bílá-růžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Etape Pluto Light dětská cyklistická helma bílá-růžová - popis produktu

Helma na kolo Etape Pluto Light dětská cyklistická helma bílá-růžová:Při žádných vyjížďkách by neměla chybět helma na kolo. Připravili jsme si pro vaše děti přilbu v kvalitním provedení značky Etape. Tato silniční, městská a Skate/Inline dětská helma na kolo je vhodná pro dívky. Dětská přilba na kolo Etape je opatřena certifikací EN 1078 +A1. Nejvyšší pevnost helmy na kolo zajišťuje technologie in mold, která umožňuje nalisovat vnitřní skelet přilby přímo na polystyrenovou konstrukci. Za použití vysokého tlaku a teploty vzniká pevná a odolná přilba, která se pyšní ochranou také ze spodní a týlové části helmy. Je opatřena bezpečnostními reflexními prvky, aby děti za šera nesplynuli s okolím a bylo je vidět. Pro redukci pocení hlavy má helma 12 ventilačních otvorů. Dětská cyklistická helma Etape se vyrábí ve velikosti XS, S a M, která bude sedět jezdcům s velikostí hlavy od 49 do 52 cm. Hlavní vlastnosti helmy na kolo Etape Pluto Light dětská cyklistická helma bílá-růžová Helma na kolo Etape je zárukou bezpečné jízdy Je vhodná pro děti Silniční, městská a skate/Inline přilba na kolo je důležitou součástí výbavy na cesty Pyšní se certifikací EN 1078 +A1 Cyklo helma disponuje technologií: in-mold Pro uchycení cyklistické helmy Etape slouží pásky s přezkou Odpovídá velikosti XS, S a M Odvětrávání má na starost 12 ventilačních otvorů Tato helma na kolo se světly je výbornou volbou při nočních projížďkách Upevňovací mechanismus je rychloupínací Dnes je již samozřejmostí otočné kolečko Cyklo přilba je ideální pro obvod hlavy 49-52 cm Helma na kolo má také extra výbavu Užitečné doplňky cyklo helmy Etape zlepší zážitek z každého výletu. K dalším vylepšením patří větrací otvory, které zajišťují proudění chladného vzduchu směrem do přední části a zadní částí jej vyvádí ven. Větrací otvory jsou doplněné o síťku, která zamezí vlétnutí hmyzu pod helmu. Díky zabudovaným světlům je tato helma na kolo perfektní volbou i při nočních vyjížďkách. V oblasti pod bradou je umístěn praktický rychloupínací systém, který se dá pohodlně ovládat pouze jednou rukou. Standardem je otočné kolečko, které umožňuje přesně nastavení na míru. Pro absolutní pohodlí je vybavena vnitřním polstrováním. Cyklo helma Etape si každého získá svou kvalitou Pečlivě provedená helma zaručuje ochranu při neočekávaném nárazu do hlavy. Pro fixaci cyklistického helmy Etape slouží pásky s přezkou. Za ostrého světla se bude hodit pevný kšilt, který poskytuje ochranu očí před slunečními paprsky.

Produkt Etape Pluto Light dětská cyklistická helma bílá-růžová patří do skupiny produktů Dětská kola, vyrábí jej značka Etape, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Cyklistické helmy, vyrábí jej značka Etape, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Etape Pluto Light dětská cyklistická helma bílá-růžová - parametry produktu

Etape Pluto Light dětská cyklistická helma bílá-růžová - historie ceny a dostupnosti

Etape Pluto Light dětská cyklistická helma bílá-růžová - další zajímavé produkty

Etape Pluto Light dětská cyklistická helma bílá-růžová - jak nakoupit nejvýhodnější?