Etape Rebel Modrá/Červená #4601306

Etape Rebel Modrá/Červená #4601306

Etape Rebel Modrá/Červená #4601306

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Etape Rebel Modrá/Červená - popis produktu

Helma na kolo Etape Rebel Modrá/Červená :Ať se vydáte s dětmi na kole do terénu nebo na klidnou vyjížďku, neměla by jim chybět helma na kolo. Máme pro vaše děti nachystanou kvalitní přilbu Etape. Tato MTB, silniční a městská dětská helma na kolo je ideální pro kluky. Dětská přilba na kolo Etape je opatřena certifikací EN 1078 +A1. Je vybavena bezpečnostními reflexními prvky, aby děti na silnici nešlo přehlédnout. Pro omezení pocení hlavy má helma 12 ventilačních otvorů. Dětská cyklistická helma Etape se vyrábí ve velikosti XS, S a M, která sedne jezdcům s velikostí hlavy od 48 do 52 cm. Zásadní vlastnosti helmy na kolo Etape Rebel Modrá/Červená Helma na kolo Etape zajistí bezpečnou jízdu Je vhodná pro děti MTB, silniční a městská přilba na kolo je důležitou součástí výbavy na cesty Zárukou kvality je certifikace EN 1078 +A1 K výrobě konstrukce posloužil kvalitní materiál, konkrétně EPS Typ vnitřní vložky: vnitřní polstrování Pro upevnění cyklistické helmy Etape slouží pásky s přezkou Velikost: XS, S a M K odvětrávání slouží 12 ventilačních otvorů Dnes je již samozřejmostí otočné kolečko Cyklo přilba je vhodná pro obvod hlavy 48-52 cm Helma na kolo má také extra výbavu Efektivní doplňky cyklo helmy Etape zvýší požitek z každého výletu. Součástí dalších vychytávek jsou i ventilační otvory, které přivádí studený vzduch předními otvory a zadní částí jej vyvedou pryč. Větrací otvory jsou doplněné o síťku, která zamezuje vlétnutí hmyzu pod helmu. Dnes je již samozřejmostí otočné kolečko pro přesnou úpravu velikosti dle konkrétního cyklisty. Nechybí ani vnitřní polstrování. Cyklo helma Etape zaujme svými kvalitami Precizní provedení helmy zajišťuje bezpečnost hlavy při nečekaném pádu z kola. Proto k výrobě konstrukce výrobce zvolil odolný materiál, jakým je EPS. Pro uchycení cyklistické helmy Etape slouží pásky s přezkou.

Produkt Etape Rebel Modrá/Červená #4601306 patří do skupiny produktů Dětská kola, vyrábí jej značka Etape, v nabídce prodejce Alza.cz.

Etape Rebel Modrá/Červená - parametry produktu

KategorieHelmy, Dětská kola
ZnačkaEtape
E-shopAlza.cz

Etape Rebel Modrá/Červená - historie ceny a dostupnosti

Etape Rebel Modrá/Červená - další zajímavé produkty

Etape Rebel Modrá/Červená - jak nakoupit nejvýhodnější?