Force LARK dětská, růžovo-bílá #5247156

Force LARK dětská, růžovo-bílá #5247156

Force LARK dětská, růžovo-bílá #5247156

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 479 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Force LARK dětská, růžovo-bílá - popis produktu

Helma na kolo Force LARK dětská, růžovo-bílá:Při žádných vyjížďkách by neměla chybět helma na kolo. Máme pro vaše děti nachystanou kvalitní přilbu Force. Tato MTB a městská dětská helma na kolo je vhodná pro dívky. Dětská přilba na kolo Force je opatřena certifikací CE. Nejvyšší pevnost helmy na kolo zajišťuje technologie in mold, která umožňuje nalisovat vnitřní skelet přilby přímo na polystyrenovou konstrukci. Při použití vysokého tlaku a teploty vznikne extrémně pevná a odolná přilba, která je charakteristická také ze spodní a týlové části helmy. Pro větší bezpečí je vybavena reflexními prvky, aby děti za šera nesplynuli s okolím a bylo je vidět. Pro omezení pocení hlavy má helma 14 ventilačních otvorů. Dětská cyklistická helma Force se vyrábí ve velikosti S a M, která bude sedět jezdcům s velikostí hlavy od 54 do 58 cm. Klíčové přednosti helmy na kolo Force LARK dětská, růžovo-bílá Helma na kolo Force je jistotou pro bezpečnou jízdu Je vhodná pro děti MTB a městská přilba na kolo je důležitou součástí výbavy na cesty Pyšní se certifikací CE Cyklo helma zaujme technologií: in-mold K zajištění cyklistické helmy Force slouží pásky s přezkou Odpovídá velikosti S a M O odvětrávání se stará 14 ventilačních otvorů Cyklo přilba je určena pro obvod hlavy 54-58 cm Helma na kolo má také extra výbavu Přínosné doplňky cyklo helmy Force přinesou do každého výletu pohodu. Větrací otvory jsou doplněné o síťku, která zabraňuje vlétnutí hmyzu pod helmu. Pro absolutní pohodlí je vybavena vnitřním polstrováním. Cyklo helma Force všechny přesvědčí svými kvalitami Precizně zkonstruovaná helma ochrání hlavu při potenciálním nárazu. K upínání cyklistické helmy Force slouží pásky s přezkou. Hmotnost: 250 g

Produkt Force LARK dětská, růžovo-bílá #5247156 patří do skupiny produktů Dětská kola, vyrábí jej značka Force, v nabídce prodejce Alza.cz.

Force LARK dětská, růžovo-bílá - parametry produktu

KategorieHelmy, Dětská kola
ZnačkaForce
E-shopAlza.cz

Force LARK dětská, růžovo-bílá - historie ceny a dostupnosti

Force LARK dětská, růžovo-bílá - další zajímavé produkty

Force LARK dětská, růžovo-bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?