Dvěděti Dřevěné kostky Farma vícebarevné

Dvěděti Dřevěné kostky Farma vícebarevné

Dvěděti Dřevěné kostky Farma vícebarevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 217 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dvěděti Dřevěné kostky Farma vícebarevné - popis produktu

Mají vaše děti rády zvířátka? V tom případě si určitě oblíbí dřevěné kostky Farma. Na první pohled jsou to jen kostky, ale podívejte se blíže - každá z nich skrývá celý příběh. Tato hra je ideální pro malé objevitele od 12 měsíců věku a výše. Vytvořte farmu podle svého gusta! Devět kousků dřevěných kostek poskytuje nekonečné možnosti. Otočte, skládejte a smíchejte je tak, jak vám srdce diktuje, a objevte šest různých ilustrací zvířat. Ale pozor, můžete také vytvořit úplně nová stvoření. Vyrobena z certifikovaného FSC® dřeva je každá kostka precizně dimenzována pro snadné uchopení a zkoumání malýma rukama. Tato dřevěná skládačka není jen zábavná, ale také rozvíjí jemnou motoriku, obratnost a koncentraci vašich dětí. Také podporuje děti v poznávání světa zvířat. Skrze tvorbu různých ilustrací se malí objevitelé učí rozpoznávat a pojmenovávat různé druhy zvířat, což posiluje jejich vědomosti o přírodě a rozšiřuje slovní zásobu. Ať už jste doma nebo na cestách, tyto kostky jsou kompaktní a přenosné, připravené na každý dobrodružný krok. Přineste do světa svého malého objevitele kus přírody a nechte jej prozkoumat magii dřeva s touto skládačkou. Specifikace produktu: Rozvíjí jemnou motoriku Zlepšuje obratnost a koncentraci Vhodné i na cesty Věk: 12+

Produkt Dvěděti Dřevěné kostky Farma vícebarevné patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Dvěděti, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Dvěděti, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Produkt Dvěděti Dřevěné kostky Farma vícebarevné lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné kostky, patří pod značku Dvěděti, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Dvěděti Dřevěné kostky Farma vícebarevné - parametry produktu

MateriálDřevo
Počet kostek9
Šířka kostky4,5 cm
TypKostky
Vhodné od12 měsíců
Výška kostky4,5 cm
Hmotnost0.46 kg
KategorieHračky, Kostky, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Dřevěné kostky
ZnačkaDvěděti
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Dvěděti Dřevěné kostky Farma vícebarevné - historie ceny a dostupnosti

Dvěděti Dřevěné kostky Farma vícebarevné - další zajímavé produkty

Dvěděti Dřevěné kostky Farma vícebarevné - jak nakoupit nejvýhodnější?