ArtAdrk Psací stolek ARIA

ArtAdrk Psací stolek ARIA

ArtAdrk Psací stolek ARIA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 770 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtAdrk Psací stolek ARIA - popis produktu

Psací stolek ARIA

Získejte stylový a funkční psací stolek ARIA do vaší kanceláře v dekoru dubu Artisan. S vysokýma nohama přidáváte do prostoru vzdušnost a moderní design. Teplý odstín dekoru dub artisan vytváří příjemnou atmosféru a kontrastuje s kovovými nohama. Psací stolek ARIA má dva šuplíky, kovové nohy jsou stabilní. Díky spoustě prvků si vybavíte kancelář podle svých představ.

  • laminát 16 mm
  • kovové nohy
  • plastové úchytky

Psací stolek ARIA je vyroben z kvalitních materiálů, jako jsou laminát o tloušťce 16 mm. Kovové nohy jsou pevné a stabilní. Také plastové úchyty dodávají stolku j edinečnost a skvělý design .

  • šířka: 100 cm
  • výška: 80 cm
  • hloubka: 50 cm
  • počet zásuvek: 2
  • barevné provedení:   dub artisan / černá

Tento produkt naleznete ve skupině Psací stoly, patří pod značku ArtAdrk, barevná verze je béžová, materiálové složení Laminát v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Produkt ArtAdrk Psací stolek ARIA patří do skupiny produktů Kancelářský nábytek, vyrábí jej značka ArtAdrk, barevná varianta je béžová, materiálové provedení je Laminát, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Psací stolky, vyrábí jej značka ArtAdrk, v barvě béžová, materiálové provedení je Laminát, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

ArtAdrk Psací stolek ARIA - parametry produktu

MateriálLaminát
BarvaBéžová
DekorDub
TypRovné
Šířka od-do90 cm - 100 cm
Šířka od-do100 cm - 110 cm
ZásuvkaAno
MístnostDětský pokoj
MístnostKancelář
CenaDo 200 €
KategorieNábytek, Stoly, Dekory, Psací stoly, Kancelářský nábytek, Psací stolky, PC stoly, Dětské psací stoly, PC stolky
ZnačkaArtAdrk
Barvabéžová
MateriálLaminát
E-shopMujnabytek.cz

ArtAdrk Psací stolek ARIA - historie ceny a dostupnosti

ArtAdrk Psací stolek ARIA - další zajímavé produkty

ArtAdrk Psací stolek ARIA - jak nakoupit nejvýhodnější?