Nejnižší cena za posledních 45 dní: 268 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučovány jako zdraví prospěšné. Značná pozornost je věnována možným rizikům očkování, jež v současné době vyvolávají zvýšený zájem veřejnosti. Autoři Anna Strunecká a Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie s dlouholetými zkušenostmi v publicistice, podávají vysvětlení jasnou, přístupnou a srozumitelnou formou. Každá kapitola je doplněna odkazy na populární i vědeckou literaturu. Čtenářům se tak nabízí zcela ojedinělá příručka pro každodenní orientaci v nepřehledné oblasti ovládané zájmy trhu a zisku, s náměty, jak se bránit před mnoha zdravotními riziky a rádoby vědecky podloženými radami.
Produkt Doba jedová 2 - Anna Strunecká, Jiří Patočka lze nalézt mezi produkty ve skupině Zdravá výživa, je v nabídce značky Triton v nabídce e-shopu KnihyDobrovsky.cz.
Produkt Doba jedová 2 - Anna Strunecká, Jiří Patočka označuje EAN kód 9788073875558.
Kategorie | Knihy, Nápoje, Zdravá výživa |
Značka | Triton |
E-shop | KnihyDobrovsky.cz |
EAN | 9788073875558 |
Připravte si doma lahodné probiotické jogurty s kvalitním čerstvým nebo sušeným ovocem. Získejte dostatečnou imunitu díky dobrým bakteriím, které jsou nezbytné pro správné fungování střevní mikroflóry.
Podpořte zdravý vývoj všech členů rodiny a vybírejte z velké nabídky hraček pro děti. Bavte se s přáteli, vyplňte svým seniorům volný čas. Hračka je často splněním dětského snu dospělého.
Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučovány jako zdraví prospěšné. Značná pozornost
Kniha Jak přežít dobu jedovou? shrnuje varování před největšími a skrytými jedy současné doby, autorka se věnuje umělým barvivům, rizikům konzumace sóji či populárního MMS. Knížka také přináší stručná doporučení pro orientaci čtenáře, jak se v každodenním
Vedle aspartamu, statinů, umělých barviv a hormonálních disruptorů se věnuje rizikům konzumace sóji, Coca-Coly či populárního MMS. Poukazuje na možnosti prevence nejčastějších civilizačních nemoci, upozorňuje na rizika očkování a užívání léků. Tato knížka chce být
Sherill Sellmanová považuje přirozenou hormonální rovnováhu za základ tělesného i psychického zdraví ženy v každém věku. V této knize upozorňuje na nebezpečí syntetických hormonů v podobě léků, jako je hormonální antikoncepce či hormonální substituční léčba, na
Je „bílé zlato“ ve skutečnosti „bílým jedem“? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích
Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách -
Roku 2000 Centra pro kontrolu a prevenci nemocí v USA oznámila, že těla amerických žen obsahují vysoké hladiny ftalátů způsobujících vrozené vady a neplodnost. Podezření, že tyto látky pocházejí z kosmetických přípravků, vedlo k velmi zneklidňujícím objevům… Kniha
Oblast výzkumu střevní mikrobioty je nová, ale překotně se rozvíjí. Výsledky mohou být využity v medicíně a na trhu s léky mnohem rychleji, než je tomu u vývoje standardních léčivých přípravků. Autoři výstižně říkají: 'Žijeme vpravdě v převratné době a jsme
Bohatý receptář na rozmanité zdravé a lahodné nápoje. Šťávy a jejich směsi působí na lidský organismus velmi blahodárně. Jejich účinek významně vzrůstá přidáváním šťávy z naklíčených obilovin. Tento receptář obsahuje i metodiku nakličování zrnin. Velmi chutné a
Jedna z nejpozoruhodnějších populárně-naučných knih o zdravé výživě poslední doby. Trochu příručka paleo stravy, trochu osobní příběh, hodně fundovaných informací o metabolismu cukru i o poruchách, jež v organismu vyvolává, mnoho překvapivých fakt i krásných
Kniha přináší pravdivé a často šokující informace o škodlivých látkách v potravinách a nápojích. Poskytuje rady a jednoduché návody čím se řídit při nákupu potravin. Značnou pozornost věnuje i vaření a moudrému hospodaření. Zkuste využít šanci získat novou energii
Tento průvodce vám ukáže, jak můžeme naši vnitřní vitalitu uvolnit v kombinaci s výživou, cvičením, relaxací a intenzivní péčí o naše tělo. Zdraví a krása přichází, když tělo, mysl a duše jsou v perfektní harmonii. Tento názor je kořenem všech léčebných učení
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je vysvětleno
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové, inženýrky v
Mach, Borkovec Základní výživová pravidla platná zejména pro sportovce v oblasti fitness a kulturistiky.Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících
Autor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponejvíce na besedách odpovídal na různé otázky z gastronomie. Z podnětu účastníků těchto besed vznikla právě tato knížka, která obyčejné
Pokud máte rádi sladké, změní tato kniha váš život. Místo rafinovaného cukru v ní najdete sladidla, s nimiž zažijete, jak opravdu chutná štěstí. Vyhnete se totiž neblahým důsledkům konzumace 'bílého jedu' a zbavíte se závislosti na něm. Díky tomu, že rafinovaný cukr
Kniha Thibauta Geoffraye – sportovního trenéra Instagramu!Jíst více, jíst lépe, cvičit kratší dobu!Vezměte své zdraví do svých rukou pomocí efektivního cvičení a řady zdravých a výživných receptů. Nastartujete spalování tuků a budete se cítit fit.Thibault Geoffray,
V době, kdy se dětem předepisuje stále víc léků, převrací dr. Shetreatová-Kleinová na hlavu lékařská paradigmata a vysvětluje, jak významně může dětem prospět skutečně dobrá strava a kontakt s živou zemí. Její kniha, plná nečekaných pohledů, fascinujících odborných
Zbavte se špatných stravovacích návyků, které ovlivňují dlouhodobě zdravotní stav nás všech. Víte, jaké živiny mohou přispět k optimálnímu průběhu stárnutí našeho mozku? Z pera autorky mnoha kuchařek a knih o etiketě Evy Filipové a předního českého psychiatra prof
Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela, která nyní vychází v novém vydání, ukazuje, že to nemusí znamenat ochuzení se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření. Navzdory
Jídelníček na 2 týdny, 75 lahodných receptů, seznamy potravin a strategie k ozdravení trávicího systému. Průvodce k opětovnému nastartování matebolismu
Autoři ve smém 2. dílu shrnuli poznatky ze své dvacetileté praxe a ze svých zkušeností s výživou a jejich aplikace při léčení. Jde o volné pokračování velmi úspěšného 1. dílu 'Jíme, abychom žili, nežijeme proto, abychom jedli'. Poznatky nejsou vždy v souladu s běžnými
V dnešní době jsme obklopeni sladkostmi ze všech stran. Je proto velmi důležité vysvětlit našim dětem rizika spojená s konzumací velkého množství přidaného rafinovaného cukru.*****Knížka je veršovaná a zábavnou formou učí děti přemýšlet nad tím, co jí.*****Také v ní