Nejnižší cena za posledních 45 dní: 259 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Oblast výzkumu střevní mikrobioty je nová, ale překotně se rozvíjí. Výsledky mohou být využity v medicíně a na trhu s léky mnohem rychleji, než je tomu u vývoje standardních léčivých přípravků. Autoři výstižně říkají: 'Žijeme vpravdě v převratné době a jsme přesvědčeni, že se blíží nefalšovaná revoluce v medicíně. Jde o skutečně zásadní změnu v pohledu na lidský imunitní systém, ochranu proti nemocem a jejich léčbu. Proč je tato změna tak epochální? Protože nám umožní vypořádat se s mnoha zdravotními problémy tak radikálním způsobem, že se nám o tom ještě před pár lety ani nesnilo. Nejde přitom o žádné vzácné, ojedinělé choroby postihující hrstku jedinců. Jde o široce rozšířené alergie, astma, obezitu, diabetes, chronické střevní záněty, poruchy pozornosti s hyperaktivitou (ADHD) nebo autismus. Vydržte, vydáváme se na vzrušující jízdu!'
Produkt Doba jedová 6 - B.Brett Finlay, Marie-Claire Arrietaová patří do skupiny produktů Zdravá výživa, je v nabídce značky Triton v nabídce e-shopu KnihyDobrovsky.cz.
Produkt Doba jedová 6 - B.Brett Finlay, Marie-Claire Arrietaová má přiřazen EAN kód 9788075532589.
Kategorie | Knihy, Zdravá výživa |
Značka | Triton |
E-shop | KnihyDobrovsky.cz |
EAN | 9788075532589 |
Připravte si doma lahodné probiotické jogurty s kvalitním čerstvým nebo sušeným ovocem. Získejte dostatečnou imunitu díky dobrým bakteriím, které jsou nezbytné pro správné fungování střevní mikroflóry.
Podpořte zdravý vývoj všech členů rodiny a vybírejte z velké nabídky hraček pro děti. Bavte se s přáteli, vyplňte svým seniorům volný čas. Hračka je často splněním dětského snu dospělého.
Oblast výzkumu střevní mikrobioty je nová, ale překotně se rozvíjí. Výsledky mohou být využity v medicíně a na trhu s léky mnohem rychleji, než je tomu u vývoje standardních léčivých přípravků. Autoři výstižně říkají: 'Žijeme vpravdě v převratné době a jsme
Kniha Jak přežít dobu jedovou? shrnuje varování před největšími a skrytými jedy současné doby, autorka se věnuje umělým barvivům, rizikům konzumace sóji či populárního MMS. Knížka také přináší stručná doporučení pro orientaci čtenáře, jak se v každodenním
Sherill Sellmanová považuje přirozenou hormonální rovnováhu za základ tělesného i psychického zdraví ženy v každém věku. V této knize upozorňuje na nebezpečí syntetických hormonů v podobě léků, jako je hormonální antikoncepce či hormonální substituční léčba, na
Vedle aspartamu, statinů, umělých barviv a hormonálních disruptorů se věnuje rizikům konzumace sóji, Coca-Coly či populárního MMS. Poukazuje na možnosti prevence nejčastějších civilizačních nemoci, upozorňuje na rizika očkování a užívání léků. Tato knížka chce být
Je „bílé zlato“ ve skutečnosti „bílým jedem“? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích
Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučovány jako zdraví prospěšné. Značná pozornost
Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách -
Roku 2000 Centra pro kontrolu a prevenci nemocí v USA oznámila, že těla amerických žen obsahují vysoké hladiny ftalátů způsobujících vrozené vady a neplodnost. Podezření, že tyto látky pocházejí z kosmetických přípravků, vedlo k velmi zneklidňujícím objevům… Kniha
Jedna z nejpozoruhodnějších populárně-naučných knih o zdravé výživě poslední doby. Trochu příručka paleo stravy, trochu osobní příběh, hodně fundovaných informací o metabolismu cukru i o poruchách, jež v organismu vyvolává, mnoho překvapivých fakt i krásných
Nasˇe strava ma´ na nasˇi fyzickou a psychickou vy´konnost rozhoduji´ci´ vliv. Maria Treben, expertka na le´cˇive´ byliny, v tomto svazku popisuje, jak mu°zˇe- me vyuzˇi´t dary prˇi´rody a pomoci´ stravy upevnit sve´ zdravi´. Popisuje, jak lze pouzˇi´vat byliny jako korˇeni´ a
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové, inženýrky v
| Proč se rozhodli pro cestu BIO? Jak žijí? A jsou šťastní v tom, co dělají? V životě? Splnil se jim jejich sen nebo by to chtěli jinak? Všechny tyto otázky spolu souvisí a skoro na všechny tady dostanete odpověď. Od lidí z 15 biofarem, kteří si na mě udělali čas, na
Kniha Thibauta Geoffraye – sportovního trenéra Instagramu!Jíst více, jíst lépe, cvičit kratší dobu!Vezměte své zdraví do svých rukou pomocí efektivního cvičení a řady zdravých a výživných receptů. Nastartujete spalování tuků a budete se cítit fit.Thibault Geoffray,
V době, kdy se dětem předepisuje stále víc léků, převrací dr. Shetreatová-Kleinová na hlavu lékařská paradigmata a vysvětluje, jak významně může dětem prospět skutečně dobrá strava a kontakt s živou zemí. Její kniha, plná nečekaných pohledů, fascinujících odborných
Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela, která nyní vychází v novém vydání, ukazuje, že to nemusí znamenat ochuzení se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření. Navzdory
Tato kniha je dlouhý příběh... 6 let studia medicíny 5 let studia PhD. v oboru Fyzilogie člověka 12 let vyučování a přednášek na Lékařské fakultě UK 10 let neustálé atualizace přednášky (Za)chraňte své střevo hodně prostudované odborné literatury a speciálních
V dnešní době jsme obklopeni sladkostmi ze všech stran. Je proto velmi důležité vysvětlit našim dětem rizika spojená s konzumací velkého množství přidaného rafinovaného cukru.*****Knížka je veršovaná a zábavnou formou učí děti přemýšlet nad tím, co jí.*****Také v ní