Dkton Sada odkládacích stolků Akiro imitace divoký dub

Dkton Sada odkládacích stolků Akiro imitace divoký dub

Dkton Sada odkládacích stolků Akiro imitace divoký dub

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dkton Sada odkládacích stolků Akiro imitace divoký dub - popis produktu

Sada odkládacích stolků Akiro imitace divoký dub Sada odkládacích stolků bude skvělou volbou do každého obývacího pokoje. Sada stolků různých rozměrů v zajímavém oválném tvaru oživí každý moderně zařízený interiér. Jednotlivé části můžete umístit vedle sebe nebo libovolně k vaší sedačce nebo křeslu. Desky stolků nabízejí místo na odložení těch nejpotřebnějších věcí, které chcete mít po ruce. Díky jedinečnému designu zapadnou do jakéhokoliv stylu. Vhodné do malých interiérů. Můžete je použít jako noční nebo konferenční stolky. Celkový rozměr: 33cm x 48cm x 40cm (š x d x v)Materiál: MDFBarva: imitace divoký dub

Tento produkt se nachází v kategorii Konferenční stolky od značky Dkton, v barvě 8c662d, je vyroben z materiálu MDF v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Dkton Sada odkládacích stolků Akiro imitace divoký dub lze nalézt mezi produkty ve skupině Odkládací stolky, vyrábí jej značka Dkton, v barvě 8c662d, materiálové provedení je MDF, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady stolků, patří pod značku Dkton, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení MDF v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Dkton Sada odkládacích stolků Akiro imitace divoký dub - parametry produktu

Hmotnost9 kg
Délka48 cm
Šířka33 cm
Výška40 cm
MateriálMDF
Barva8c662d
KategorieKonferenční stolky, Odkládací stolky, Sady stolků
ZnačkaDkton
Barva8c662d
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Dkton Sada odkládacích stolků Akiro imitace divoký dub - historie ceny a dostupnosti

Dkton Sada odkládacích stolků Akiro imitace divoký dub - další zajímavé produkty

Dkton Sada odkládacích stolků Akiro imitace divoký dub - jak nakoupit nejvýhodnější?