Dkton Designová barová židle Alphonse černá

Dkton Designová barová židle Alphonse černá

Dkton Designová barová židle Alphonse černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 619 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dkton Designová barová židle Alphonse černá - popis produktu

Designová barová židle Alphonse černá Pohodlná a stabilní barová židle dodá vaší jídelní místnosti nebo obýváku moderní vzhled. Vám a vašim blízkým poskytne maximální komfort při stolování nebo oddechování. Ergonomicky tvarované sedadlo se dokonale přizpůsobí vašemu tělu. Právě to je zárukou, že na ní dokážete sedět i dlouhé hodiny. Kovová konstrukce s práškovou povrchovou úpravou dodává židli vynikající stabilitu a zajišťuje mimořádnou trvanlivost. S praktickou opěrkou na nohy bude sezení příjemnější. Barová židle jednoduše spojuje komfort s elegancí a originalitou. Židle se prodává jako set 2 ks, cena je za 1 ks. Rozměr: 43cm x 49cm x 94cm (š x h x v)Materiál: 100% polyuretan, plast, kovBarva sedadla / konstrukce: černá / matná černá (potažená práškem)

Tento produkt se nachází v kategorii Jídelní židle, je v nabídce značky Dkton, v barvě 000000, materiál je Eko, kov, kůže, Plast v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Dkton Designová barová židle Alphonse černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Barové židle, patří značce Dkton, v barvě 000000, z materiálu Eko, kov, kůže, Plast, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Plastové židle, je v nabídce značky Dkton, v barvě 000000, materiál je Eko, kov, kůže, Plast v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Dkton Designová barová židle Alphonse černá - parametry produktu

Hmotnost8 kg
Délka43 cm
Šířka49 cm
Výška94 cm
MateriálPlast
Barva000000
KategoriePláště, Židle, Jídelní židle, Barové židle, Plastové židle
ZnačkaDkton
Barva000000
MateriálEko, kov, kůže, Plast
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Dkton Designová barová židle Alphonse černá - historie ceny a dostupnosti

Dkton Designová barová židle Alphonse černá - další zajímavé produkty

Dkton Designová barová židle Alphonse černá - jak nakoupit nejvýhodnější?