LuxD Designová barová židle Natasha hořčicový samet

LuxD Designová barová židle Natasha hořčicový samet

LuxD Designová barová židle Natasha hořčicový samet

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 697 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designová barová židle Natasha hořčicový samet - popis produktu

Designová barová židle Natasha hořčicový samet Zkrášlete vaši jídelnu či kuchyni pomocí barové židle Natasha. Elegantně se bude vyjímat u barového pultu nebo u vyššího stolku v jídelně. Dodejte vaší domácnosti šmrnc a navíc získejte půvabný kousek. Sedák pokrývá vysoce kvalitní sametový potah s výrazným ozdobným prošíváním. Černé kovové nohy k němu vytváří nádherný kontrast. Posaďte se a vyložte si nohy na kovovou opěrku, sedět se vám bude maximálně pohodlně. Skvělá kombinace výrazných designových prvků a nadčasového vzhledu lze všestranně kombinovat s mnoha nábytky a širokou škálou doplňků. Natasha bude třešničkou na dortu za konečným luxusním a dokonalým vzhledem vašeho domova. Židle se prodává jako set 2ks, cena je za 1ks. Rozměr: 58cm x 105cm x 53cm (š x v x h)Rozměr sedáku: 44cm x 48cm x 44cm (š x v x h)Materiál: samet (100% polyester), kovMax. nosnost: cca 120kgBarva: hořčicová žlutá, černá

Produkt LuxD Designová barová židle Natasha hořčicový samet patří do skupiny produktů Jídelní židle, je v nabídce značky LuxD, v barvě 000000, materiál je Látka v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Barové židle, patří značce LuxD, v barvě 000000, z materiálu Látka, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designová barová židle Natasha hořčicový samet - parametry produktu

Hmotnost10 kg
Délka58 cm
Šířka53 cm
Výška105 cm
MateriálLátka
Barva000000
KategorieŽidle, Jídelní židle, Hořčice, Hořčík, Barové židle
ZnačkaLuxD
Barva000000
MateriálLátka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designová barová židle Natasha hořčicový samet - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designová barová židle Natasha hořčicový samet - další zajímavé produkty

LuxD Designová barová židle Natasha hořčicový samet - jak nakoupit nejvýhodnější?