Dkton Stylová barová židle Alcide tmavě šedá

Dkton Stylová barová židle Alcide tmavě šedá

Dkton Stylová barová židle Alcide tmavě šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 989 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dkton Stylová barová židle Alcide tmavě šedá - popis produktu

Stylová barová židle Alcide tmavě šedá S pohodlnou a stabilní barovou židlí dodáte své jídelně nebo obývacím pokoji moderní vzhled. Vám a vaší rodině poskytne komfort při stolování nebo relaxování. S erognomicky tvarovaným sedadlem se dokonale přizpůsobí vašemu tělu. Právě to je zárukou, že na ní zvládnete sedět i dlouhé hodiny. Kovová konstrukce s práškovou povrchovou úpravou židli navíc dodává vynikající stabilitu a zajišťuje mimořádnou trvanlivost. Díky zabudované opěrce na nohy se vám bude sedět příjemnější. Vašemu interiéru dodá elegantní charakter díky minimalistickému designu. Židle se prodává jako set 2 ks, cena je za 1 ks. Rozměr: 52cm x 53cm x 100cm (š x h x v)Materiál: látka, kovBarva: tmavě šedá, matná černá (potažená práškem)

Produkt Dkton Stylová barová židle Alcide tmavě šedá patří do skupiny produktů Jídelní židle, je v nabídce značky Dkton, v barvě 8c8c8c, materiál je kov, Látka v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Barové židle, patří značce Dkton, v barvě 8c8c8c, z materiálu kov, Látka, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Dkton Stylová barová židle Alcide tmavě šedá - parametry produktu

Hmotnost9 kg
Délka52 cm
Šířka53 cm
Výška100 cm
MateriálKov
Barva8c8c8c
KategorieŽidle, Jídelní židle, Barové židle
ZnačkaDkton
Barva8c8c8c
Materiálkov, Látka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Dkton Stylová barová židle Alcide tmavě šedá - historie ceny a dostupnosti

Dkton Stylová barová židle Alcide tmavě šedá - další zajímavé produkty

Dkton Stylová barová židle Alcide tmavě šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?