CHANEL Chance Eau Tendre EdT

CHANEL Chance Eau Tendre EdT

CHANEL Chance Eau Tendre EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 869 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CHANEL Chance Eau Tendre EdT - popis produktu

Toaletní voda CHANEL Chance Eau Tendre EdT:Jestliže jste si zamilovali dámské vůně, potom byste měli vyzkoušet toaletní vodu CHANEL. Dámská toaletní voda CHANEL bude společně s vámi připravena čelit všem výzvám. Květinová vůně je klasikou mezi toaletními vodami. Vůně otevře srdce všem romantickým povahám a dá jim pocítit lásku, vášeň i touhu. Se sladkou ovocnou vůní se přenesete do horkých slunečných dnů a prožijete nezapomenutelné okamžiky. Využití pro ni najdete jak při sportu, tak v zaměstnání. Sáhněte po toaletní vodě CHANEL, která vás bude vyjadřovat ve své nejpřitažlivější podobě. Zásadní přednosti toaletní vody CHANEL Chance Eau Tendre EdT Toaletní voda CHANEL obsahuje především dámské složky vůní Hlavní složku tvoří květinová kombinace vonných tónů S hlavní složkou je spojena i vedlejší ovocná kombinace vonných tónů Spolehněte se na vůni francouzské toaletní vody CHANEL Užívejte si této podmanivé vůně při jakékoli příležitosti Toaletní voda CHANEL přináší specifickou vůni Objevte výjimečné okamžiky ve všednosti života s toaletní vodou CHANEL. Hlavní květinová a vedlejší ovocná vůně vás na první nádech uchvátí svými vhodně zvolenými kombinacemi. Vkusný flakon francouzské toaletní vody CHANEL vás prostřednictvím překrásných a smyslných tónů přenese do světa snění. S touto toaletní vodou se můžete vydat do rušného pracovního dne, ale hodí se také na speciální příležitosti. Jistě si s ní spojíte mnoho nezapomenutelných momentů.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Chanel, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt CHANEL Chance Eau Tendre EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Chanel v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Toaletní vody, patří značce Chanel, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

CHANEL Chance Eau Tendre EdT - parametry produktu

CHANEL Chance Eau Tendre EdT - historie ceny a dostupnosti

CHANEL Chance Eau Tendre EdT - další zajímavé produkty

CHANEL Chance Eau Tendre EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?