Bigjigs Toys Zahradní rukavice NOIS zelené

Bigjigs Toys Zahradní rukavice NOIS zelené

Bigjigs Toys Zahradní rukavice NOIS zelené

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 86 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Zahradní rukavice NOIS zelené - popis produktu

Vítejte ve světě zahradkářů! Vaše malé průzkumníky a milovníky přírody jistě nadchnou tyto zahradní rukavice Nois. Nois nejsou pouhým kouskem oblečení - jsou klíčem k dobrodružství v zemi, k péči o rostliny a k poznání přírody. Zahradničení je fantastický způsob, jak děti naučit, jak se starat o rostliny a o okolní svět. Tyto zahradní rukavice jsou navrženy tak, aby byly pohodlné a zároveň chránily malé ruce před trním a špínou. Vaše děti tak mohou bez obav prozkoumávat zahradu, zalévat kytky a pomáhat v reálném zahrádkářském dobrodružství. Rukavice jsou vyrobeny z příjemné bavlněné látky a mají optimální velikost pro malé zahrádkáře. Vaše děti mohou používat tyto zahradní rukavice s plnou důvěrou, protože splňují přísné normy pro kvalitu a bezpečnost. Dejte vašim malým zahrádkářům ten správný nástroj na cestě k objevování přírody a učení se péči o ni. Tyto zahradní rukavice budou spolehlivým průvodcem při jejich prvních krocích v zahradě a na cestě k rozvoji jejich dovedností a zvídavosti. Specifikace produktu: Vhodné od 3 let Kvalitní zpracování Optimální velikost

Produkt Bigjigs Toys Zahradní rukavice NOIS zelené lze nalézt mezi produkty ve skupině Hry na zahradě od značky Bigjigs Toys, materiál je Látka, naleznete ho u prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Zahradní rukavice NOIS zelené - parametry produktu

Hmotnost0,06 kg
MateriálLátka
Vhodné od3 let
Hloubka21 cm
Šířka9 cm
Výška2 cm
Hmotnost0.06 kg
KategorieZelenina, Rukavice, Hry na zahradě
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálLátka
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Zahradní rukavice NOIS zelené - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Zahradní rukavice NOIS zelené - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Zahradní rukavice NOIS zelené - jak nakoupit nejvýhodnější?