Bigjigs Toys Teleskopická síťka FANG zelená

Bigjigs Toys Teleskopická síťka FANG zelená

Bigjigs Toys Teleskopická síťka FANG zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Teleskopická síťka FANG zelená - popis produktu

Teleskopická síťka Fang pro děti není pouhým hračkářským doplňkem, ale bránou do fascinujícího světa přírody. S touto praktickou síťkou vybavenou teleskopickou násadou mají děti možnost prozkoumat krásy okolního prostředí a zažít dobrodružství přímo v jejich rukou. Chytání brouků, motýlů nebo dokonce malých ryb se stává nejen zábavnou hrou, ale také výukovým zážitkem. Jemná a lehká tkanina síťky je navržena tak, aby byla šetrná k chyceným tvorům, což znamená, že děti mohou bez obav pozorovat a studovat svůj úlovek. Odvážné objevování přírody tedy neznamená pouze vzrušující chvíle, ale také vzdělávací zážitek, kde se děti učí respektu k životu kolem sebe. Odnímatelná teleskopická násada přidává do hry praktičnost. Po skončení dobrodružství lze síťku snadno složit a prakticky uskladnit, což umožňuje její přenos. Rodinné výlety nebo průzkumy přírody tak získávají nový rozměr a děti mohou přinést kousek přírody přímo domů. Specifikace produktu: Vhodné od 3 let Kvalitní dřevěné zpracování Zelené provedení Odnímatelná teleskopická násada

Produkt Bigjigs Toys Teleskopická síťka FANG zelená patří do skupiny produktů Hry na zahradě od značky Bigjigs Toys, materiál je kov, Plast, Tkanina, naleznete ho u prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Teleskopická síťka FANG zelená - parametry produktu

Hmotnost0,14 kg
MateriálTkanina, Plast, Kov
Vhodné od3 let
Hloubka19 cm
Šířka85 cm
Výška1,5 cm
Hmotnost0.14 kg
KategorieZelenina, Pláště, Hry na zahradě
ZnačkaBigjigs Toys
Materiálkov, Plast, Tkanina
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Teleskopická síťka FANG zelená - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Teleskopická síťka FANG zelená - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Teleskopická síťka FANG zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?