Bigjigs Toys Eko lopatka MED zelená

Bigjigs Toys Eko lopatka MED zelená

Bigjigs Toys Eko lopatka MED zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 71 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Eko lopatka MED zelená - popis produktu

Máte doma velkou zahradu a chcete učit děti, jak pracovat na zahradě a dopřát jí všechno, co potřebuje, aby přinášela plody? K tomu jistě budou potřebovat správné dětské náčiní, aby jim práce šla pěkně od ruky. Například eko lopatka MED v příjemné zelené barvě je ideálním prvním pomocníkem. Jde o ekologickou hračku, která je vhodná pro všechny děti - kluky i holky a to od 18 měsíců. Zamilují si práci na zahradě a budou tak pečovat o přírodu okolo sebe. Její velikost je kompaktní a je tedy možné ji zabalit a odnést kamkoliv - na dovolenou na pláž, zahradu nebo třeba na dětské pískoviště. Spolu s dalšími kousky tvoří základní set pro práci na zahradě. Na výrobu se využívají pšeničná vlákna, která se svými vlastnostmi podobají plastu. Proces výroby je k planetě mnohem šetrnější. Snadno se čistí a udržuje, děti si mohou vypěstovat vztah k přírodě, zahradě a také si jednoduše osvojují jemnou motoriku, základní úchopy a další. Specifikace produktu: Vhodné od: 18 měsíců Vyrobeno z pšeničných vláken Příjemné zbarvení

Tento produkt naleznete ve skupině Hry na zahradě od značky Bigjigs Toys, materiál je Pšeničná vlákna, naleznete ho u prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Eko lopatka MED zelená - parametry produktu

MateriálPšeničná vlákna
Vhodné od18 měsíců
Hloubka3,5 cm
Šířka20,5 cm
Výška6 cm
Hmotnost0.20 kg
KategorieZelenina, Praky, Hry na zahradě
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálPšeničná vlákna
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Eko lopatka MED zelená - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Eko lopatka MED zelená - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Eko lopatka MED zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?