Dětská židle HDPE Dekorhome Červená

Dětská židle HDPE Dekorhome Červená

Dětská židle HDPE Dekorhome Červená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 779 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětská židle HDPE Dekorhome Červená - popis produktu

Vysoce odolný a lehce omyvatelný nábytek nejvyšší kvality. Dětská židle v červené nebo zelené barvě vhodná na zahradní piknik, na terasu, pro každodenní příležitost. Bohaté uplatnění najde i v každé domácnosti či zahradě. Kombinace ocelové nosné kostry a vysoce odolného UV stabilizovaného polyetylenu (HDPE). Odolnost vůči vlivu počasí. Plast na slunci nežloutne ani nekřehne. Použité materiály umožňují dokonalé umytí židle. Barva: červená / černázelená / černáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: HDPE (polyetylen)Rozměry: šířka: 37 cmhloubka: 39 cmvýška: 60 cmNosnost: 40 kgHmotnost: 4 kg

Produkt Dětská židle HDPE Dekorhome Červená patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Lanitplast, barevná varianta je červená, materiálové provedení je polyetylen, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní židle, je v nabídce značky Lanitplast, v barvě červená, materiál je polyetylen v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Dětská židle HDPE Dekorhome Červená patří do skupiny produktů Dětské židle od značky Lanitplast, v barvě červená, je vyroben z materiálu polyetylen, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Dětská židle HDPE Dekorhome Červená - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAZelená
BARVAČervená
HMOTNOST4 kg
VÝŠKA60 cm
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
NOSNOST40 kg
STYLDětský
HLOUBKA39 cm
TYP PODNOŽE4 nohy
ŠÍŘKA37 cm
PODRUČKYNe
MATERIÁLPolyetylén
BAREVNÁ VARIANTAČervená
Hmotnost4000.000g
KategorieZelenina, Nábytek, Židle, Zahradní nábytek, Zahradní židle, Dětské židle, Dětský zahradní nábytek
ZnačkaLanitplast
Barvačervená
Materiálpolyetylen
E-shopInpostele.cz

Dětská židle HDPE Dekorhome Červená - historie ceny a dostupnosti

Dětská židle HDPE Dekorhome Červená - další zajímavé produkty

Dětská židle HDPE Dekorhome Červená - jak nakoupit nejvýhodnější?