ArtWD Dětský zahradní domek FAIRY

ArtWD Dětský zahradní domek FAIRY

ArtWD Dětský zahradní domek FAIRY

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 13 160 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtWD Dětský zahradní domek FAIRY - popis produktu

Dětský zahradní domek FAIRY

Snem každého dítěte je mít na zahradě tiché bezpečné místo , místo k odpočinku či hru s kamarády - na svůj zahradní dětský domeček . Hravý dřevěný zahradní dětský domeček FAIRY se stane oblíbeným místem pro zábavu a relax vašich nezbedných dětí. O kouzlující domek FAIRY není jen místem, kde se děti mohou bavit, ale také prostorem, kde se rodí nekonečná radost a kreativita. S jeho speciálním designem a přidanými vylepšeními se stal FAIRY domeček jedním z nejoblíbenějších způsobů, jak zahájit dobrodružnou cestu dětské fantazie.

Kvalitní a bezpečná konstrukce

Dětský zahradní domek FAIRY je vyroben z kvalitních a trvanlivých materiálů, je odolný vůči povětrnostním vlivům a vůči mechanickému poškození. Jeho konstrukce je robustní a stabilní, což znamená, že vaše dítě bude v bezpečí.

Množství prostoru pro hraní si

Dětský zahradní domek FAIRY poskytuje dostatek prostoru pro děti ke hraní si. Dětský FAIRY domeček je místem, kde se děti mohou vyjádřit a rozvíjet svou kreativitu. Veselé hry a vymýšlení příběhů se tak stanou každodenní zábavou .

Krásný design a vzhled

S červenými detaily a pohádkovým designem přichází FAIRY domeček s atmosférou, která okamžitě přenese vaše děti do světa pohádek. Domek je vybaven balkonem , který děti milují. Mohou si vychutnat krásný výhled na zahradu a prožít nezapomenutelné chvíle se svými kamarády. Nic neposkytuje větší radost než skluzavka , která přidává do hry nový rozměr zábavy a pohybu.

Jednoduchá montáž

Montáž dětského zahradního domku FAIRY je velmi jednoduchá a rychlá. Přichází s jednoduchými návody k montáži a všechny potřebné součástky jsou zahrnuty v balení. Dokonce i ti, kdo nejsou zruční v montáži, by měli být schopni Cottage postavit. Domeček je vhodný pro dětičky ve věku 3-7 let.

Materiál: severské dřevo prémiové kvality Rozměry:
  • domečku na hraní (ŠxVxD): 120 x 155 x 80 cm
  • celkové rozměry (ŠxVxD): 220 x 212 x 170 cm
  • tloušťka stěny: 8 mm
  • dveře (ŠxV): 38 x 104 cm
  • délka skluzavky: 118 cm
  • nosnost: 50 kg
Barevné provedení: bílá/červená/přírodní Součástí balení je:
  • domeček
  • skluzavka
  • balkon
  • zábradlí
  • dveře
  • okna
  • okenice

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka ArtWD, barevná varianta je červená, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

Produkt ArtWD Dětský zahradní domek FAIRY patří do skupiny produktů Zahradní domky od značky ArtWD, barevná verze je červená, je vyroben z materiálu Drevo, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dětský zahradní nábytek, patří pod značku ArtWD, v barevné verzi červená, materiálové provedení je Drevo, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

ArtWD Dětský zahradní domek FAIRY - parametry produktu

BarvaBílá
BarvaBéžová
BarvaČervená
DekorSmrk
MateriálDřevo
MístnostZahrada
TypZáhradní domky pro děti
KategorieNábytek, Zahradní nábytek, Zahradní domky, Dětský zahradní nábytek, Dětské zahradní domky
ZnačkaArtWD
Barvačervená
MateriálDrevo
E-shopMujnabytek.cz

ArtWD Dětský zahradní domek FAIRY - historie ceny a dostupnosti

ArtWD Dětský zahradní domek FAIRY - další zajímavé produkty

ArtWD Dětský zahradní domek FAIRY - jak nakoupit nejvýhodnější?