ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm HIDE

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm HIDE

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm HIDE

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 22 080 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm HIDE - popis produktu

Dětský zahradní domek s hřištěm HIDE

Jedinečné dětské zahradní hřiště HIDE přináší do vaší zahrady vše, co si děti mohou přát - domeček s balkonem, dvě houpačky a skluzavku , a to vše v jednom! Dětské hřiště HIDE není jen místem ke hraní, je to i místo, kde se rodí nezapomenutelná radost a vzpomínky.

Dětský zahradní set HIDE sestává z vyvýšeného dřevěného domku , který je vybaven menší terasou, dveřmi a okénky s okenicemi. Do domku se lze dostat pevnými žebříkovými schody . Pro ještě větší zábavu je domeček vybaven skluzavkou dlouhou 175 cm a dvěma houpačkami . Prostor pod domek můžete využít na pískoviště . Dřevo je impregnováno a má certifikát FSC , splňuje evropskou normu EN-71 „Bezpečnost hraček“ pro vybavení hřišť pro domácí použití. Je navrženo tak, aby odolávalo různým povětrnostním podmínkám.

Děti si mohou vytvořit svůj vlastní svět na balkoně , kde mohou snít, hrát si a sledovat svět kolem sebe. Domeček je designován tak, aby podporoval kreativitu a fantazii. Dvě houpačky pro dvojitou zábavu, děti mohou soutěžit o to, kdo dosáhne nejvýše. Houpačky jsou navrženy s důrazem na bezpečnost a pohodlí malých dobrodruhů. Nic nevzbuzuje takovou radost jako rychlý sestup po skluzavce . Dětské zahradní hřiště HIDE je místem, kde děti mohou rozvíjet své sociální schopnosti a budovat přátelství. Společná hra na hřišti posiluje týmového ducha a komunikaci mezi dětmi.

Materiál: severský smrk Rozměry:
  • domečku na hraní (DxŠxV): 120 x 120 x 155 cm
  • celkové rozměry (ŠxVxD): 330 x 242 x 405 cm
  • dveře (ŠxV): 38 x 104 cm
  • skluzavky (D): 175 cm
  • část s houpačkami (VxD): 200 x 205 cm
  • výška podlahy domečku: 90 cm
Barevné provedení: přírodní / grafit Součástí zahradního domku HIDE s hřištěm je:
  • domeček s terasou
  • zábradlí
  • žebřík
  • skluzavka
  • 2x houpačka
  • pískoviště pod domečkem
  • montážní sada

Benefity dětských hřišť:

  • Zábava pro všechny: zahradní dětská hřiště sestávají z různých elementů jako jsou houpačky, skluzavky, horolezecké stěny, žebříky, pískoviště a lana. Stačí vybrat tu správnou sestavu pro vaše dítě a můžete je nechat objevovat kouzelný svět fantazie a her.
  • Vždy bezpečně: Veškerá dětská hřiště a sestavy splňují evropskou normu EN-71 „Bezpečnost hraček“ pro vybavení hřišť pro domácí použití. Každý systém je před uvolněním z výroby zkontrolován a otestován. Dřevo je impregnováno a má certifikát FSC – což zaručuje, že dřevo je ekologické a bezpečné.
  • Prvotřídní materiál: Všechny pr vky hřišť jsou vyrobeny z kvalitních materiálů jako masivní smrk, pevný plast či odolný kov, které jsou ošetřeny proti všem vnějším povětrnostním vlivům.

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní nábytek, vyrábí jej značka ArtWD, barevná varianta je červená, materiálové provedení je Drevo.

Produkt ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm HIDE lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní domky od značky ArtWD, barevná verze je červená, je vyroben z materiálu Drevo.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětská hřiště, vyrábí jej značka ArtWD, v barevné verzi červená, materiálové provedení je Drevo.

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm HIDE - parametry produktu

BarvaBílá
BarvaBéžová
BarvaČervená
DekorSmrk
MateriálDřevo
MístnostZahrada
TypZáhradní domky pro děti
TypSkluzavky
TypDětské záhradní houpačky
TypTabule
KategorieNábytek, Zahradní nábytek, Zahradní domky, Dětská hřiště, Dětský zahradní nábytek, Dětské zahradní domky, Dětská zahradní hřiště
ZnačkaArtWD
Barvačervená
MateriálDrevo

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm HIDE - historie ceny a dostupnosti

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm HIDE - další zajímavé produkty

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm HIDE - jak nakoupit nejvýhodnější?