ArtMadex Psací stolek ZONDA ZO5

ArtMadex Psací stolek ZONDA ZO5

ArtMadex Psací stolek ZONDA ZO5

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 010 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtMadex Psací stolek ZONDA ZO5 - popis produktu

Nadčasová sektorová sestava ZONDA patří mezi novinku, která si za velmi krátkou dobu získala velkou oblibu. Sektorový nábytek ZONDA nabízí moderní design a mnoho různých komponentů, ze kterých si můžete sestavit obývací stěnu, dětský nebo studentský pokoj či kancelář přesně podle Vašich představ a potřeb. Nábytek ZONDA má bezúchytové otevírání . Psací stolek ZONDA ZO5 poslouží Vám nejen jako praktický, ale také jako originální kousek nábytku ve Vašem pokoji. Psací stolek je vyroben z kvalitních materiálů v jedinečném barevném provedení popel.

Materiál: DTD Rozměry: (VxŠxH) 76 x 138 x 60 cm Barevné provedení: popel

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Produkt ArtMadex Psací stolek ZONDA ZO5 patří do skupiny produktů Psací stoly, patří pod značku ArtMadex, barevná verze je šedá, materiálové složení DTD v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Psací stolky, vyrábí jej značka ArtMadex, v barvě šedá, materiálové provedení je DTD, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt ArtMadex Psací stolek ZONDA ZO5 lze nalézt mezi produkty ve skupině PC stoly, vyrábí jej značka ArtMadex, barevná verze je šedá, materiálové provedení je DTD v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

ArtMadex Psací stolek ZONDA ZO5 - parametry produktu

Výška76 cm
MateriálDTD
TypRovné
BarvaŠedá
Šířka138 cm
Výsuvná deskaNe
ZásuvkaNe
KategorieStoly, Psací stoly, Psací stolky, PC stoly, PC stolky, Kancelářské sestavy
ZnačkaArtMadex
Barvašedá
MateriálDTD
E-shopMujnabytek.cz

ArtMadex Psací stolek ZONDA ZO5 - historie ceny a dostupnosti

ArtMadex Psací stolek ZONDA ZO5 - další zajímavé produkty

ArtMadex Psací stolek ZONDA ZO5 - jak nakoupit nejvýhodnější?