ArtAWD WC kartáč SORRA #3641111

ArtAWD WC kartáč SORRA #3641111

ArtAWD WC kartáč SORRA #3641111

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 660 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtAWD WC kartáč SORRA - popis produktu

WC kartáč SORRA

Kvalitní koupelnové doplňky vyrobené z pevného plastu jsou stále oblíbenější. WC kartáč SORRA je vyroben z kvalitního plastu polyresinu, který je odolný vůči nárazu a je pevný, chemicky odolný a zdravotně nezávadný. Rukojeť štětce je vyrobena v černé matné barvě . Je vybavena pryžovým víčkem, které zakrývá vnitřek kartáče a působí tak hygieničtěji. V nabídce máme i stejnou sklenici na kartáčky, dávkovač mýdla a mýdelničku, můžete si tedy vyskládat set, který si dokonale sladíte s koupelnovým textilem .

Materiál: plast polyresin Rozměry ( ŠxVxH): 10,2 x 40 x 10,2 cm Barevné provedení: béžová Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jak jsou ve skutečnosti.

Tento produkt se nachází v kategorii Koupelnové doplňky od značky ArtAWD, barevná varianta je béžová, je vyroben z materiálu Plast v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Produkt ArtAWD WC kartáč SORRA #3641111 lze nalézt mezi produkty ve skupině WC kartáče, patří pod značku ArtAWD, v barevné verzi béžová, materiálové složení Plast v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

ArtAWD WC kartáč SORRA - parametry produktu

BarvaBéžová
MateriálPlast
TypWC kartáč
KategoriePláště, Koupelny, Kartáče, Koupelnové doplňky, WC kartáče
ZnačkaArtAWD
Barvabéžová
MateriálPlast
E-shopMujnabytek.cz

ArtAWD WC kartáč SORRA - historie ceny a dostupnosti

ArtAWD WC kartáč SORRA - další zajímavé produkty

ArtAWD WC kartáč SORRA - jak nakoupit nejvýhodnější?