ArtAWD WC kartáč HADES

ArtAWD WC kartáč HADES

ArtAWD WC kartáč HADES

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 350 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtAWD WC kartáč HADES - popis produktu

WC kartáč HADES

Kvalitní koupelnové doplňky v různých barvách jsou stále oblíbenější. WC kartáč HADES vyrobený z kameniny v trendové antracitové barvě splní svůj účel a díky modernímu provedení poslouží i jako dekorace. V nabídce máme i stejný dávkovač mýdla, sklenici na kartáčky a mýdelničku, můžete si tedy vyskládat set, který si můžete barevně sladit s koupelnovým textilem .

Materiál: kamenina Rozměry ( ŠxVxH): 13,3 x 37 x 13,3 cm Barevné provedení: antracit/černá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jak jsou ve skutečnosti.

Produkt ArtAWD WC kartáč HADES lze nalézt mezi produkty ve skupině Koupelnové doplňky od značky ArtAWD, barevná varianta je šedá, je vyroben z materiálu kamenina v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině WC kartáče, patří pod značku ArtAWD, v barevné verzi šedá, materiálové složení kamenina v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

ArtAWD WC kartáč HADES - parametry produktu

BarvaČerná
BarvaŠedá
TypWC kartáč
MateriálKamenina
KategorieKoupelny, Koupelnové doplňky, Kartáče, WC kartáče
ZnačkaArtAWD
Barvašedá
Materiálkamenina
E-shopMujnabytek.cz

ArtAWD WC kartáč HADES - historie ceny a dostupnosti

ArtAWD WC kartáč HADES - další zajímavé produkty

ArtAWD WC kartáč HADES - jak nakoupit nejvýhodnější?