ArtAWD WC kartáč AZUL

ArtAWD WC kartáč AZUL

ArtAWD WC kartáč AZUL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 300 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtAWD WC kartáč AZUL - popis produktu

WC kartáč AZUL

Kvalitní koupelnové doplňky v různých barvách jsou stále oblíbenější. WC kartáč AZUL vyrobený z keramiky v trendové tmavě modré barvě splní svůj účel a díky modernímu provedení poslouží i jako dekorace. V nabídce máme i stejnou sklenici na kartáčky, dávkovač na mýdlo a mýdlenku, můžete si tedy vyskládat set, který si můžete barevně sladit s koupelnovým textilem .

Materiál: keramika Rozměry ( ŠxVxH): 9,3 x 33,5 x 9,3 cm Barevné provedení: tmavě modrá/zlatá Upozornění:   Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jak jsou ve skutečnosti.

Tento produkt se nachází v kategorii Koupelnové doplňky od značky ArtAWD, barevná varianta je modrá, je vyroben z materiálu Keramika v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Produkt ArtAWD WC kartáč AZUL lze nalézt mezi produkty ve skupině WC kartáče, patří pod značku ArtAWD, v barevné verzi modrá, materiálové složení Keramika v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

ArtAWD WC kartáč AZUL - parametry produktu

BarvaModrá
Materiálkeramika
TypWC kartáč
KategorieKoupelny, Kartáče, Koupelnové doplňky, WC kartáče
ZnačkaArtAWD
Barvamodrá
MateriálKeramika
E-shopMujnabytek.cz

ArtAWD WC kartáč AZUL - historie ceny a dostupnosti

ArtAWD WC kartáč AZUL - další zajímavé produkty

ArtAWD WC kartáč AZUL - jak nakoupit nejvýhodnější?