ArtAWD WC kartáč DIOSA

ArtAWD WC kartáč DIOSA

ArtAWD WC kartáč DIOSA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 460 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtAWD WC kartáč DIOSA - popis produktu

WC kartáč DIOSA

Kvalitní koupelnové doplňky v různých barvách jsou stále oblíbenější. Dávkovač mýdla DIOSA vyrobený z kameniny v trendové béžové barvě splní svůj účel a díky modernímu provedení poslouží také jako dekorace. V nabídce máme i stejnou mýdelničku, sklenici na kartáčky a dávkovač mýdla, můžete si tedy vyskládat set, který si můžete barevně sladit s koupelnovým textilem .

Materiál: kamenina Rozměry ( ŠxVxH): 9,3 x 33,5 x 9,3 cm Barevné provedení: béžová/zlatá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jak jsou ve skutečnosti.

Produkt ArtAWD WC kartáč DIOSA lze nalézt mezi produkty ve skupině Koupelnové doplňky od značky ArtAWD, barevná varianta je béžová, je vyroben z materiálu kamenina v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině WC kartáče, patří pod značku ArtAWD, v barevné verzi béžová, materiálové složení kamenina v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

ArtAWD WC kartáč DIOSA - parametry produktu

BarvaBéžová
TypWC kartáč
MateriálKamenina
KategorieKoupelny, Koupelnové doplňky, Kartáče, Dávkovače, WC kartáče
ZnačkaArtAWD
Barvabéžová
Materiálkamenina
E-shopMujnabytek.cz

ArtAWD WC kartáč DIOSA - historie ceny a dostupnosti

ArtAWD WC kartáč DIOSA - další zajímavé produkty

ArtAWD WC kartáč DIOSA - jak nakoupit nejvýhodnější?