ArtAWD WC kartáč WERIA

ArtAWD WC kartáč WERIA

ArtAWD WC kartáč WERIA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 350 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtAWD WC kartáč WERIA - popis produktu

WC kartáč WERIA

Kvalitní plastové koupelnové doplňky jsou stále oblíbenější. WC kartáč WERIA je vyroben z ABS plastu, tedy z odolného termoplastu, který je odolný vůči nárazu a je pevný, chemicky odolný a zdravotně nezávadný. V nabídce máme i stejnou mýdelničku, sklenici na kartáčky a dávkovač na mýdlo, můžete si tedy vyskládat set, který si můžete barevně sladit s koupelnovým textilem .

Materiál: ABS plast Rozměry ( ŠxVxH): 10,5x 38,5 x 10,5 cm Barevné provedení: mentolová Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jak jsou ve skutečnosti.

Produkt ArtAWD WC kartáč WERIA lze nalézt mezi produkty ve skupině Koupelnové doplňky od značky ArtAWD, barevná varianta je zelená, je vyroben z materiálu Plast v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině WC kartáče, patří pod značku ArtAWD, v barevné verzi zelená, materiálové složení Plast v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

ArtAWD WC kartáč WERIA - parametry produktu

BarvaZelená
MateriálPlast
TypWC kartáč
KategorieZelenina, Pláště, Koupelny, Koupelnové doplňky, Kartáče, WC kartáče
ZnačkaArtAWD
Barvazelená
MateriálPlast
E-shopMujnabytek.cz

ArtAWD WC kartáč WERIA - historie ceny a dostupnosti

ArtAWD WC kartáč WERIA - další zajímavé produkty

ArtAWD WC kartáč WERIA - jak nakoupit nejvýhodnější?