Albi Lascaux lov bez oštěpu

Albi Lascaux lov bez oštěpu

Albi Lascaux lov bez oštěpu

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi Lascaux lov bez oštěpu - popis produktu

Tato vtipná a svižná hra se stala populární nejen mezi zkušenými hráči, ale díky jednoduchým pravidlům se stala i oblíbeným dárkem pro nejširší zájemce o moderní společenské hry. Jistě k tomu přispělo i atraktivní velké balení a výbava nejen kartami, ale i kameny a žetony. Hráči se snaží získat většinu karet od jednotlivých zvířat. Čím lépe dokážete předvídat reakce soupeřů a chytře používat své kameny, a čím více druhů zvířat získáte, tím máte větší šanci na úspěch. Roku 1940 čtyři mladí lidé objevili v Lascaux, v jihozápadní Francii, komplex jeskyní. Tyto jeskyně se staly proslulé díky svým nástěnným malbám velkých zvířat žijících zde v dávných dobách. Kresby realisticky zobrazují zvířata, která nám jsou známá z nálezů zkamenělin. Dnes tyto výtvory datujeme do dob mladšího paleolitu někdy mezi 17 000 a 13 000 lety před Kristem. A právě tímto prostředím je inspirována tato svižná hra s jednoduchými pravidly. Hra obsahuje 54 hracích karet zvířat, 50 kamenů a 30 žetonů. Autor: Dominique Ehrhard, Michel Lalet, Philippe des Pallières Rok vydání: 2007

Produkt Albi Lascaux lov bez oštěpu lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku ALBI, barevná varianta je vícebarevná, v nabídce prodejce Sport365.cz.

Albi Lascaux lov bez oštěpu - parametry produktu

Barvavícebarevná
KategorieSpolečenské hry
ZnačkaALBI
Barvavícebarevná
E-shopSport365.cz

Albi Lascaux lov bez oštěpu - historie ceny a dostupnosti

Albi Lascaux lov bez oštěpu - další zajímavé produkty

Albi Lascaux lov bez oštěpu - jak nakoupit nejvýhodnější?