Albi Párty Alias Souboj generací

Albi Párty Alias Souboj generací

Albi Párty Alias Souboj generací

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi Párty Alias Souboj generací - popis produktu

Zábavná hra nejen se slovy vhodná na každou párty! Vyzkoušejte novou verzi oblíbené hry Párty Alias, ve které se proti sobě ve slovním souboji postaví děti a rodiče. V této hře vysvětlujete ostatním spoluhráčům význam slov pomocí jiných výrazů, takže používáte například synonyma, protiklady a nápovědy. Na prémiových polích na vás čekají i jiné úkoly: předvádění zvířat či povolání, hledání vhodných rýmů, popisování slavných osobností nebo hledání co nejvíce slov na jedno písmeno. Hra Párty Alias Souboj generací obsahuje: herní plán, 400 karet obsahujících 2 400 slov, přesýpací hodiny, 2 figurky a pravidla.

Produkt Albi Párty Alias Souboj generací lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku ALBI, barevná varianta je vícebarevná, v nabídce prodejce Sport365.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Párty hry od značky ALBI, barevná varianta je vícebarevná, naleznete jej v e-shopu Sport365.cz.

Albi Párty Alias Souboj generací - parametry produktu

Barvavícebarevná
KategorieSpolečenské hry, Párty hry
ZnačkaALBI
Barvavícebarevná
E-shopSport365.cz

Albi Párty Alias Souboj generací - historie ceny a dostupnosti

Albi Párty Alias Souboj generací - další zajímavé produkty

Albi Párty Alias Souboj generací - jak nakoupit nejvýhodnější?