Albi Vinohrad

Albi Vinohrad

Albi Vinohrad

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi Vinohrad - popis produktu

Vinohrad je strategická hra, kde hráči budou moci skrze umisťování svých dělníků na herní plán vytvářet vlastní toskánskou vinici kdekoli si k tomu najdou spoluhráče. Ve hře Vinohrad se hráči ocitnou v roli obyvatel rustikálního, starého Toskánska, kteří právě zdědili nuznou vinici. Takže mají k dispozici několik pozemků, starý lis, malý sklípek a tři dělníky. A z nich má každý sen být prvním, který může říci, že vinice, kde pracuje, je opravdu úspěšná. Úkolem hráčů je zde určit pozice svých dělníků po dobu jednoho roku. Každé roční období má na vinice jiný dopad, takže pracovníci budou mít v zimě jiné úkoly než v létě apod. Hra obsahuje: 42 karet vína (zelený balík) 36 karet zakázek na víno (fialový balík) 18 karet polí 24 automa karet 36 rodičovských karet 38 karet letních návštěvníků (žlutý balík) 38 karet zimních návštěvníků (modrý balík) 1 herní desku 6 desek vinic 30 figurek pracovníků v šesti různých barvách a 1 šedý dočasný dělník 6 figurek velkých dělníků 50 skleněných figurek probuzení (kohouti) 6 figurek vítězných bodů (korky) 6 figurek k počítadle zbytkových plateb (lahve) 48 dřevěných žetonů staveb (8 speciálních žetonů za každou barvu) 72 vyloupávacích lir (52 bronzových jednolir, 12 stříbrných svoulir, 8 zlatých pětilit) 1 figurka začínajícího hráče (hrozen)

Tento produkt se nachází v kategorii Společenské hry, patří pod značku ALBI, barevná varianta je vícebarevná, v nabídce prodejce Sport365.cz.

Produkt Albi Vinohrad lze nalézt mezi produkty ve skupině Strategické hry, je v nabídce značky ALBI, barevná varianta je vícebarevná v nabídce e-shopu Sport365.cz.

Albi Vinohrad - parametry produktu

Barvavícebarevná
KategorieSpolečenské hry, Strategické hry
ZnačkaALBI
Barvavícebarevná
E-shopSport365.cz

Albi Vinohrad - historie ceny a dostupnosti

Albi Vinohrad - další zajímavé produkty

Albi Vinohrad - jak nakoupit nejvýhodnější?