Albi Mořeplavci výpravná strategická hra

Albi Mořeplavci výpravná strategická hra

Albi Mořeplavci výpravná strategická hra

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 390 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi Mořeplavci výpravná strategická hra - popis produktu

Mořeplavci - jedna nejlépe vybavených strategických her na trhu. Nejen že se drží na předních místech světových žebříčků oblíbenosti, ale díky kvalitní výbavě a zpracování je pěkným exkluzivním dárkem. Je vhodná pro rodiny a party, které si rádi zahrají strategickou hru a pořádně si to rozdají mezi sebou s malým vlivem náhody. Obchod a expanze v 18. století. Ocitáte se v dobách, kdy se mapa světa teprve začala vytvářet. Námořní mocnosti rozšiřovaly svá impéria, vysílaly své lodi do nejvzdálenějších částí světa, aby objevily nové země, uzavřely nová spojenectví a dobyly nová území. Bohatství nově objevených cizích světů je lákavou odměnou pro ty, kteří si je svou silou a mazaností dokáží podmanit... ale i udržet. Ve hře Mořeplavci budete představovat kolonisty, kteří osidlují nové kontinenty. Vaším cílem bude rozvíjet vaše říše v různých oblastech, abyste mohli stavět lepší budovy, získávat více dělníků a osidlovat více měst. Ve hře se ještě objevují speciální akce v rámci toho, že postavíte radnice, pevnosti, doky nebo další budovy. Možné je také napadnout spoluhráče a získat jeho město válkou! Autoři: Carl de Visser Jarrat Gray Originální název: Endeavor

Produkt Albi Mořeplavci výpravná strategická hra lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku ALBI, barevná varianta je vícebarevná, v nabídce prodejce Sport365.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Strategické hry, je v nabídce značky ALBI, barevná varianta je vícebarevná v nabídce e-shopu Sport365.cz.

Albi Mořeplavci výpravná strategická hra - parametry produktu

Barvavícebarevná
KategorieSpolečenské hry, Strategické hry
ZnačkaALBI
Barvavícebarevná
E-shopSport365.cz

Albi Mořeplavci výpravná strategická hra - historie ceny a dostupnosti

Albi Mořeplavci výpravná strategická hra - další zajímavé produkty

Albi Mořeplavci výpravná strategická hra - jak nakoupit nejvýhodnější?