Albi Jan Žižka: Zrod vojevůdce (Medieval)

Albi Jan Žižka: Zrod vojevůdce (Medieval)

Albi Jan Žižka: Zrod vojevůdce (Medieval)

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi Jan Žižka: Zrod vojevůdce (Medieval) - popis produktu

Dobrodružná desková hra na motivy historického velkofilmu o životě nejznámějšího českého vojevůdce. Ve hře Jan Žižka: Medieval se ocitnete na počátku 15. století, když byl slavný husitský velitel ještě jedním z mnoha zemanů, vedoucích vlastní ozbrojené družiny. Každý hráč se zhostí role jednoho ze žoldnéřských kapitánů, bude se pohybovat po mapě jižních Čech, sestavovat svoji družinu, a za pomoci kostek řešit nejrůznější výzvy, které tehdejší doba nabízela – utkávat se v turnajích, pomáhat klášterům, nebo dobývat hrady. Hra také obsahuje systém přesvědčení. Vaše činy mají dopady, které se nemusí všem členům vaší družiny zamlouvat. Ucházet se budete i o přízeň panovníků – Václava a Zikmunda. Hra Jan Žižka: Medieval obsahuje: 1 herní plán 1 žeton začínajícího hráče 4 oboustranné desky kapitánů 4 figurky kapitánů 12 plastových žetonů štítů 71 karet družiníků 4 oboustranné karty zatykačů 10 karet dobývání 2 žetony přízně panovníků 34 žetonů událostí 6 žetonů štěstí 77 žetonů mincí 8 kostek družiníků 2 kostky panovníků 11 karet pro hru jednoho hráče.

Produkt Albi Jan Žižka: Zrod vojevůdce (Medieval) lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku ALBI, barevná varianta je vícebarevná, v nabídce prodejce Sport365.cz.

Albi Jan Žižka: Zrod vojevůdce (Medieval) - parametry produktu

Barvavícebarevná
KategorieSpolečenské hry
ZnačkaALBI
Barvavícebarevná
E-shopSport365.cz

Albi Jan Žižka: Zrod vojevůdce (Medieval) - historie ceny a dostupnosti

Albi Jan Žižka: Zrod vojevůdce (Medieval) - další zajímavé produkty

Albi Jan Žižka: Zrod vojevůdce (Medieval) - jak nakoupit nejvýhodnější?