Nejnižší cena za posledních 45 dní: 89 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Adveni Bezlepkový chléb Delikates Extra se směsí semínek 500 g Slunečnicová, dýňová, lněná hnědá, lněná zlatá a chia semínka tvoří 42 % obsahu směsi. Příprava: 500 g směsi na bezlepkový chléb Delikates Extra se směsí semínek. K tomu přidáme 380 ml vlažné vody, 7 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí. POZOR, u pečení v klasické troubě volně (bez formy) a ve formě s poklicí bude celkové množství vody menší – 330 ml. Postupy pro tyto 4 způsoby následují. ad a) Návod k přípravě v domácí automatické pekárně: Do mísící nádoby nalijeme vlažnou vodu. Přisypeme obsah balení. Uprostřed směsi vytvoříme důlek, do kterého nasypeme sušené droždí. (Případně rozdrobíme čerstvé droždí.) Pečeme na krátký program cca 2 hodiny, maximálně 2 hodiny a 10 minut.* *Pozor, mnoho domácích automatických pekáren nabízí přímo bezlepkový pečící program, který je ale obvykle tříhodinový. To je pro chleby Adveni příliš dlouho, chléb by byl vysušený. Držte se našeho návodu, skutečně zvolte krátký program cca 2 hodiny – maximálně 2 hodiny a 10 minut. ad b) Návod k přípravě v klasické troubě ve formě: Do skleničky nalijeme 40 ml z celkového množství vlažné vody, přidáme lžičku cukru, rozdrobíme čerstvé droždí (nebo nasypeme sušené droždí) a rozmícháme. Na teplém místě necháme cca 10 minut vzejít kvásek. Ve velké míse smícháme směs, 340 ml vlažné vody a připravený kvásek. Hněteme cca 5 minut do hladkého těsta. Nádobu, ve které budeme péct, vyložíme pečícím papírem. Přesuneme do ní těsto a zakryjeme ho potravinářskou fólií, aby neoschlo. Necháme kynout cca 45 minut. Na troubě navolíme program horní-dolní ohřev. Troubu předehřejeme na 250 °C a na její dno dáme starý plech na pečení, na který nalijeme cca 1 l vroucí vody. Troubu rychle zavřeme, aby neunikla pára, která se tam díky vroucí vodě vytvoří. Pečící nádobu s vykynutým těstem vložíme do rozpálené a zapářené trouby a při teplotě 250 °C pečeme po dobu 20 minut. Poté troubu otevřeme a páru vyvětráme, vyndáme spodní starý plech, teplotu stáhneme na 200 °C a pečeme 30 minut. Pak chleba vyklopíme z formy, opatrně sundáme pečící papír a pečeme ještě 10 minut na mřížce, abychom docílili pěknou kůrku ze spodu. * Upečený chléb necháme vychladnout na mřížce. *Pozor, celková doba pečení se může mírně lišit – v závislosti na typu trouby. Je proto třeba řídit se i zkušeností s vlastní troubou. Že je chléb hotový, prověříme známým testem se špejlí – zapíchneme ji do chleba, a když ji vytáhneme suchou, chléb je upečený. Správně upečený chléb poznáme také tak, že zaklepeme na spodek a ten musí „zvonit“, tzn. znít dutě. Shrnutí časů: Vzejítí kvásku cca 10 min. Hnětání těsta do hladka cca 5 min. Kynutí cca 45 min. Pečení celkem 1 hodinu: 1. na 250 °C s párou – 20 min. 2. na 200 °C bez páry – 30 min. 3. na 200 °C bez formy na pečení – 10 min. ad c) Návod k přípravě v klasické troubě volně: Do skleničky nalijeme 30 ml vlažné vody, přidáme lžičku cukru, rozdrobíme čerstvé droždí (nebo nasypeme sušené droždí) a rozmícháme. Na teplém místě necháme cca 10 minut vzejít kvásek. Ve velké míse smícháme směs, 300 ml vlažné vody a připravený kvásek. Hněteme cca 5 minut do hladkého těsta. (Ano, skutečně použijeme méně vody!) Těsto necháme kynout v míse po dobu cca 75 minut. Mísu překryjeme potravinářskou fólií, aby těsto neoschlo. Vykynuté těsto musí viditelně zvětšit objem. Vykynuté těsto vyklopíme na pečící papír, který máme položený ideálně na sázecím prkénku, ale vystačíme si i s obyčejným dřevěným. Plastovou stěrkou těsto vytvarujeme do tvaru kulatého bochníku - raději vyššího o menším průměru. Vytvarovaný bochník můžeme zakrýt použitou mísou od robota, aby neokoral. Nechám znovu kynout, nyní po dobu 15 minut. Na troubě navolíme program horní-dolní ohřev. Troubu rozehřejeme na 250 °C, na spodní rošt položíme starý plech na pečení a zároveň do trouby vložíme plech, na kterém budeme chléb péct. I tento plech, na který vykynuté těsto posléze položíme, musí být totiž rozpálený. Vykynutý chléb 'zastříkneme' vodou z rozprašovače a pomocí prkénka jej i s pečícím papírem opatrně sesuneme na pečící plech. Do starého plechu na spodním roštu vlijeme cca 1 litr horké vody. POZOR na horkou páru, která vznikne, ať vás neopaří. Troubu rychle zavřeme, aby nám vzniklá pára neunikla. Takto při teplotě 250 °C v zapářené troubě pečeme bochník 15 minut. Po 15 minutách troubu otevřeme a vyvětráme, chléb znovu „zastříkneme“ vodou z rozprašovače, vyndáme starý plech se zbytkem vody (pozor, bude horoucí) a snížíme teplotu na 200 °C. Pečeme ještě 40 až 45 minut. * Po upečení necháme chléb vychladnout na mřížce. *Pozor, celková doba pečení se může mírně lišit – v závislosti na typu trouby. Je proto třeba řídit se i zkušeností s vlastní troubou. Že je chléb hotový, prověříme známým testem se špejlí – zapíchneme ji do chleba, a když ji vytáhneme suchou, chléb je upečený. Správně upečený chléb poznáme také tak, že zaklepeme na spodek a ten musí „zvonit“, tzn. znít dutě. Shrnutí základních doporučených časů: Vzejítí kvásku cca 10 min. Hnětání těsta dohladka cca 5 min. První kynutí cca 75 min. Druhé kynutí cca 15 minut. Pečení celkem 1 hodinu: 1. na 250 °C spárou – 15 min. 2. na 200 °C bez páry – 45 min. ad d) Návod k přípravě v klasické troubě ve formě s poklicí: Do skleničky nalijeme 30 ml z celkového množství vlažné vody, přidáme lžičku cukru, rozdrobíme čerstvé droždí (nebo nasypeme sušené droždí) a rozmícháme. Na teplém místě necháme cca 10 minut vzejít kvásek. Ve velké míse smícháme směs, 300 ml vlažné vody a připravený kvásek. Hněteme cca 5 minut do hladkého těsta. Těsto necháme kynout v míse po dobu cca 75minut. Mísu překryjeme potravinářskou fólií, aby těsto neoschlo. Vykynuté těsto musí viditelně zvětšit objem. Vykynuté těsto vyklopíme na pečící papír, který máme položený ideálně na sázecím prkénku, ale vystačíme si i s obyčejným dřevěným. Plastovou stěrkou vytvarujeme do kulatého bochníku - raději vyššího o menším průměru. Vytvarovaný bochník můžeme zakrýt použitou mísou od robota, aby neokoral. Necháme znovu cca 15 minut kynout. Troubu rozehřejeme na 250 °C. Zároveň do ní vložíme formu, ve které budeme chléb péct. I forma, do které vykynuté těsto posléze přesuneme, musí být totiž rozpálená. Vykynutý chléb zastříkneme vodou z rozprašovače a pomocí prkénka jej i s pečícím papírem opatrně sesuneme do rozpálené nádoby a uděláme do něj zářez/y. 'Zastříkneme' vodou z rozprašovače. Rychle přiklopíme poklicí a zavřeme troubu. Takto na 250 °C pečeme 20 minut. Po 20 minutách odklopíme poklici, znovu „zastříkneme“ vodou z rozprašovače a snížíme teplotu v troubě na 200 °C. Odkrytý chléb dopékáme cca 40 minut. * Po upečení necháme chléb vychladnout na mřížce. *Pozor, celková doba pečení se může mírně lišit – v závislosti na typu trouby. Je proto třeba řídit se i zkušeností s vlastní troubou. Že je chléb hotový, prověříme známým testem se špejlí – zapíchneme ji do chleba, a když ji vytáhneme suchou, chléb je upečený. Správně upečený chléb poznáme také tak, že zaklepeme na spodek a ten musí „zvonit“, tzn. znít dutě. Shrnutí základních doporučených časů: Vzejítí kvásku cca 10 min. Hnětání těsta dohladka cca 5 min. První kynutí cca 75 min. Druhé kynutí cca 15 minut. Pečení celkem 1 hodinu: 1. na 250 °C s poklicí – 20 min. 2. na 200 °C bez poklice – 40 min. Složení: Směs semínek 42 % [slunečnicová semínka loupaná, dýňová semínka loupaná, lněná semínka zlatá, lněná semínka hnědá, mletá semena chia (Salvia hispanica)], kukuřičný škrob, bramborový škrob, tapiokový modifikovaný škrob, dextróza, jedlá sůl, karobový prášek, emulgátor: slunečnicový lecitin, zahušťovadlo: guarová guma, látka zlepšující mouku: kyselina L-askorbová. Slunečnicová, dýňová, lněná hnědá, lněná zlatá a chia semínka tvoří 42 % obsahu směsi.
Produkt Adveni Bezlepkový chléb Delikates Extra se směsí semínek 500 g patří do skupiny produktů Směsi na pečení, vyrábí jej značka Adveni, naleznete jej v e-shopu Grizly.cz.
Tento produkt se nachází v kategorii Směsi na chléb, je v nabídce značky Adveni v nabídce e-shopu Grizly.cz.
Produkt Adveni Bezlepkový chléb Delikates Extra se směsí semínek 500 g popisuje EAN kód 8594181851992.
Kategorie | Semínka, Směsi na pečení, Směsi na chléb |
Značka | Adveni |
E-shop | Grizly.cz |
EAN | 8594181851992 |
Adveni Bezlepkový chléb Delikates Extra se směsí semínek 500 g | | Slunečnicová, dýňová, lněná hnědá, lněná zlatá a chia semínka tvoří 42 % obsahu směsi. | | Příprava: 500 g směsi na bezlepkový chléb Delikates Extra se směsí semínek. K tomu přidáme 380 ml vlažné vody, 7
Adveni Bezlepkový chléb Bodyguard 450 g | | Složení: kukuřičný škrob, slunečnicová semínka loupaná, lnená semínka hnědá, bramborový škrob, dýňová semínka loupaná sekaná, chia mouka – mleté výlisky ze semen chia [šalveje hispánské (Salvia hispanica)], dextróza, hrachový
EATfit Chléb tmavý s dýňovým semínkem bezlepkový 500 g | | Sypká směs na přípravu domácího bezlepkového chleba s výživným dýňovým semínkem. | | Základem této směsi je celozrnná pohanková mouka a zdravé dýňové semínko. | | Zajímavost: Pohanka je v našich podmínkách
Bezlepková směs na přípravu chleba, která je plná slunečnicových semínek | | Sypká směs na přípravu chleba, se slunečnicovými semínky. | | EAT-fit bezlepkový chléb je unikátní směs pro přípravu bezlepkového pečiva bez přidaných škrobů a konzervantů. Stačí přidat
EATfit Chléb semínkový bez mouky bezlepkový 500 g | | Směs vloček a semínek pro přípravu pečiva má vynikající výživové hodnoty. Tuto směs je možné kromě soli, medu a oleje doplnit o GRIZLY sušené ovoce či semínka a vznikne Vám pokaždé jiné pečivo. | | Směs bez lepku,
Adveni Bezlepkový chléb Talián s amarantem 500 g | | Návod k přípravě v domácí pekárně: | | Před otevřením sáček protřepejte, aby se dobře promísil. Do mísící nádoby přilijte 370 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Uprostřed směsi vytvořte důlek, do kterého přidejte 5
Adveni Bezlepkový chléb Gentleman kváskový 500 g | | Směs pro přípravu kvasu: | čiroková mouka, pohanková mouka, dextróza, kukuřičná mouka, hrachová mouka, květový med sušený | | Směs pro přípravu chleba: | mouka z bílé rýže, mouka z hnědé rýže, tapiokový škrob, rozpustná
Adveni Bezlepkový Energy chléb s chia moukou 500 g | | Složení: kukuřičný škrob, bramborový škrob, tapiokový modifikovaný škrob, chia mouka – mleté výlisky ze semen chia – šalvěje hispánské (Salvia Hispanica) (6 %), dextróza, jedlá sůl, slunečnicový lecitin (emulgátor),
Adveni Bezlepkový chléb Everyday s dýňovou moukou 500 g | | Složení: kukuřičný škrob, bramborový škrob, čiroková mouka (10 %), tapiokový modifikovaný škrob, lněná semínka, dýňová mouka - mleté výlisky ze semen tykve (4 %), slunečnicová semínka loupaná mletá, dextróza,
Topnatur Směs na pečení chleba Low carb - 150 g | | Bezlepková směs na přípravu low carb domácího chleba, pro všechny, kteří upřednostňují stravování s nízkým obsahem sacharidů a cukru. | | Se směsí zvládne chléb upéct i úplný začátečník. | | Důležitou složkou směsi je
směs na chleb se semínky chia | Základní příprava: | 500g směs500 ml(g) vody20 ml oleje15 g čerstvého droždí | Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně: | Do pečící nádoby nalijeme vlažnou vodu, olej, rozdrobíme čerstvé nebo sušené droždí a přidáme směs na chléb
iPlody Směs na chléb semínkový Low carb 125 g | | Směs na chléb semínkový Low carb je opravdu dobrý bezlepkový chléb. | | Jedinečná směs na výrobu bezlepkového chleba s nízkým obsahem sacharidů a cukrů (LOW CARB). Díky naší bezlepkové směsi dokáže semínkový bochník chleba
směs na low carb chléb se semínky Datum minimální trvanlivosti produktu je do 23.02.2024! | Směs na výrobu dvou bezlepkových chlebů s nízkým obsahem sacharidů a cukrů (LOW CARB). Díky bezlepkové směsi dokáže bochník chleba upéct i začátečník. Směs obsahuje vyvážený
Nominal Směs na chléb s chia semínky, bez lepku 5 kg | | Chia semínka obsahují přes 30% vlákniny a to se zastoupením nerozpustné i rozpustné složky. Z asi 30% tuku tvoří velký díl omeg-3 nenasycené mastné kyseliny. Také jsou ceněna pro svůj obsah bílkovin a minerálních
SMĚS NA SEMÍNKOVÝ LOW CARB CHLÉB | Rádi byste si užili chutný domácí chléb bez lepku a s nízkým obsahem sacharidů? Máme pro vás skvělou volbu - bezlepkovou směs na přípravu low carb semínkového chleba, která je ideální pro ty, kteří chtějí být zdraví a fit. Tato směs
Adveni Bezlepková směs delikates 500 g | | Přípravě v domácí pekárně: | | Před otevřením sáček protřepejte, aby se dobře promísil. Do mísící nádoby přilijte 340 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Uprostřed směsi vytvořte důlek, do kterého přidejte 5 g sušeného nebo
Adveni Bezlepkový chléb Party bílý 500 g | | Složení: kukuřičný škrob, tapiokový modifikovaný škrob, bramborový škrob, tapiokový škrob, mouka z hnědé rýže, mouka z bílé rýže, ovesné vločky bez lepku, dextróza, jedlá sůl, guma guar (zahušťovadlo), slunečnicový lecitin
PROBIO Chléb bezlepkový BIO 500 g | | Bezlepkový chleba chutná výborně a doporučujeme ho i těm, kdo netrpí celiakií. Je namíchaný z velmi kvalitních mouk - čirokové, pohankové, rýžové a semínek. Vydrží vláčný až tři dny. Chléb ze směsi lze upéct v domácí pekárně i v
EATfit Chléb světlý s kmínem bezlepkový 500 g | | Sypká směs na přípravu domácího chleba s kmínem´. | | EAT-fit bezlepkový chléb je unikátní směs pro přípravu bezlepkového pečiva bez přidaných škrobů a konzervantů. Stačí přidat instantní nebo čerstvé droždí, vodu a
Adveni Bezlepková Breads baguettes 750 g | | Bezlepková směs na chlebové a tmavé pečivo. | | Složení: kukuřičný škrob, bramborový škrob, tapiokový modifikovaný škrob, mletá semena chia (Salvia hispanica), dextróza, emulgátor: slunečnicový lecitin; zahušťovadlo: guma guar; látka
bezlepkový rustikální chléb | Základní příprava: | 500g směs475 ml(g) vody20 ml oleje13g čerstvého droždí | Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně: | Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na
bezlepkový chléb s lněnou vlákninou | Základní příprava: | 500g směs475 ml(g) vody20 ml oleje13g čerstvého droždí | Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně: | Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs
Směs na sladké pečení - bez lepku a jiných alergenů | Pokud vás trápí celiakie, histaminová intolerance či jiné druhy potravinových alergií, pak jistě víte, že najít vhodnou směs na pečení, která by neobsahovala nejen lepek, ale ani další alergeny, je poměrně
chlebová směs s pohankovou vlákninou | Základní příprava: | 500g směs475 ml(g) vody20 ml oleje13g čerstvého droždí | Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně: | Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs