Nejnižší cena za posledních 60 dní: 190 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla
První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti
Publikace Civilní právo a nové technologie zpracovává téma nových technologií v souvislostech civilního práva z několika úhlů pohledu. Předně se zabývá vztahem nových technologií a občanského práva hmotného, věnuje se i dalším odvětvím soukromého práva a rovněž
V publikaci naleznete zajímavé náměty do tematického okruhu Příprava pokrmů. Součástí jsou nejen konkrétní receptury, ale též informace o významu jednotlivých surovin. Vše je doplněno pracovními listy pro žáky a učitele
Tato kniha umožní žákům 5. ročníků cílenou přípravu na úspěšné zvládnutí didaktického testu z matematiky, který je součástí jednotných přijímacích zkoušek na osmiletá gymnázia. Kniha obsahuje rozsáhlou sbírku úloh, rozdělených podle jednotlivých oblastí učiva, a
eBook: Tato kniha je nejen pro maminky a tatínky, které začínají vařit či připravovat pokrmy svým ratolestem, ale je také pro ty, které již dítkám vaří a chtějí se něco nového dozvědět, prohloubit anebo ověřit si své znalosti
eBook: Tato kniha je nejen pro maminky a tatínky, které začínají vařit či připravovat pokrmy svým ratolestem, ale je také pro ty, které již dítkám vaří a chtějí se něco nového dozvědět, prohloubit anebo ověřit si své znalosti
eBook: Tato kniha umožní žákům 5. ročníků cílenou přípravu na úspěšné zvládnutí didaktického testu z matematiky, který je součástí jednotných přijímacích zkoušek na osmiletá gymnázia. Kniha obsahuje rozsáhlou sbírku úloh, rozdělených podle jednotlivých oblastí
Recepty ze sbírky mistra kuchaře popisují přípravu pokrmů z jednoho z nejzdravějších domácích druhů ovoce
V publikaci naleznete motivující přípravy do tematického okruhu Využití digitálních technologií (poznej svůj počítač, vytváříme multimediální DVD, příprava 3D animace…). Nedílnou součástí všech námětů jsou pracovní listy pro žáky a učitele a bohatý obrazový
Pokud jste si oblíbili průmyslově vyráběné dehydrované pokrmy pro jejich rychlou přípravu, snadnou dostupnost či nízkou hmotnost, ale vadí vám umělá barviva či dochucovací látky v nich obsažené, pusťte se s pomocí této jedinečné kuchařky do přípravy jídel vlastních,
eBook: Pokud jste si oblíbili průmyslově vyráběné dehydrované pokrmy pro jejich rychlou přípravu, snadnou dostupnost či nízkou hmotnost, ale vadí vám umělá barviva či dochucovací látky v nich obsažené, pusťte se s pomocí této jedinečné kuchařky do přípravy jídel
Obrázková kuchařka je jediná kuchařka na trhu, která Vám ukáže přípravu pokrmů krok za krokem pomocí obrázků, od potřebných ingrediencí až po závěrečnou úpravu.Kuchařka obsahuje osvědčené recepty tradiční české kuchyně. Zjistíte například, jak připravit
Traduje se, že česká kuchyně využívá při přípravě pokrmů málo zeleniny. Naši předkové však naopak vařili masité pokrmy pouze svátečně a zelenina pěstovaná na zahrádkách byla, kromě obilovin a posléze brambor, podstatnou součástí jídelníčku. Zeleninové recepty by
Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek
Technická příprava sériové a kusové výroby nábytku, technologie výroby základních skupin nábytku, montáž a balení, skladování nábytku a expedice, výrobní linky atd
eBook: Jedno špatné rozhodnutí tě připraví o vše. | Když se Reginaldovi narodila třetí dcera, uzavřel v touze po synovi pakt s podivnou kráskou v lese – život jedné z dcer za syna. Po jeho narození se však zdráhá dohodu vyplnit. Ve snaze ochránit svou rodinu se rozhodne smrt
Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výřivy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit - a co víc - chutě překvapí i náročné strávníky. Desetitisíce