Zahradní židle kovová černá

Zahradní židle kovová černá

Zahradní židle kovová černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 849 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní židle kovová černá - popis produktu

Největší výhodou kovových židlí je jejich celoroční využití. S odpovídající impregnací je lze používat po mnoho let. Moderní vzhled, který charakterizuje tuto židli, je perfektním doplňkem vaší zahrady. Krásný design nad opěradlem dokonale ladí s růžovými záhony. Ergonomický tvar zaručuje dlouhý a pohodlný odpočinek. Pro ještě větší pohodlí doporučujeme zakoupit polštáře, které zde také najdete. Židle je navíc velmi pohodlná díky širokým opěrkám rukou. Na nohou jsou plastové uzávěry, které chrání terasu před poškrábáním. Židle se snadno čistí. Jednoduše ji otřete navlhčeným hadříkem. Hodí se jak k nízkým kovovým konferenčním stolkům, tak k vysokým jídelním stolům. U židle doporučujeme stůl ze stejné série.  

Produkt Zahradní židle kovová černá patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní židle, je v nabídce značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Produkt Zahradní židle kovová černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Kovový nábytek, je v nabídce značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Zahradní židle kovová černá - parametry produktu

Zahradní židle kovová černá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní židle kovová černá - další zajímavé produkty

Zahradní židle kovová černá - jak nakoupit nejvýhodnější?