Zahradní křeslo INFINITY - béžové

Zahradní křeslo INFINITY - béžové

Zahradní křeslo INFINITY - béžové

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 329 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní křeslo INFINITY - béžové - popis produktu

Křeslo INFINITY povznáší klasická zahradní křesla díky modernímu designu na zcela jinou úroveň. Skvěle doplní jak moderní, tak i tradiční vzezření okolí. Vysoká kvalita a precizní zpracování spolu s nejlepšími materiály použitými při výrobě zaručují životnost po mnoho dlouhých let. Křeslo poskytne komfort a pohodlí při posezení a relaxaci v interiéru i exteriéru. Skvěle se hodí na balkón, terasu, zahradu, nebo k bazénu Lehce zahnuté vysoké opěradlo a aerodynamické loketní opěrky zajistí perfektní pohodlí Odolné vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám Lehké a odolné Otvor pro odtok vody Struktura se vzorem napodobujícím umělý ratan Čištění měkkým hadříkem, vlažnou vodou se saponátem Promyšlená konstrukce umožňuje stohování, což šetří místo k uskladnění

Tento produkt se nachází v kategorii Designový nábytek, patří značce Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Produkt Zahradní křeslo INFINITY - béžové lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní židle, je v nabídce značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Zahradní křeslo INFINITY - béžové - parametry produktu

Zahradní křeslo INFINITY - béžové - historie ceny a dostupnosti

Zahradní křeslo INFINITY - béžové - další zajímavé produkty

Zahradní křeslo INFINITY - béžové - jak nakoupit nejvýhodnější?