Zahradní lehátko D-054 modré

Zahradní lehátko D-054 modré

Zahradní lehátko D-054 modré

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní lehátko D-054 modré - popis produktu

Lehké, univerzální lehátko na zahradu, pláž, nebo třeba do kempu. Kovový rám je opatřen práškovým nástřikem stříbrné barvy. Materiál se perfektně přizpůsobuje tělu a nezpůsobuje žádné nepříjemné pocity. Zaručuje zcela příjemný odpočinek na každém místě. S pohodlnými, pevnými, protiskluzovými rukojeťmi. Dvěma pozicemi můžete lehátko nastavit podle svých vlastních preferencí. Na opalování nebo třeba na posezení při četbě Protiskluzové kombinované nožičky zaručují bezpečnost při používání i na kluzkém povrchu, např. po dešti. Skládací. Vejde se do jakéhokoliv auta. TEXTILEN - typ síťované čalounické textilie z vinylu určené pro venkovní použití. Neabsorbuje vodu, je ohebný a odolný i při velkém zatížení. Navíc je odolný vůči slunečnímu záření. Odolává nečistotám, prachu i plísním. Rychle osychá a snadno se čistí.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Zahradní lehátko D-054 modré patří do skupiny produktů Zahradní lehátka, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní lehátko, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Zahradní lehátko D-054 modré - parametry produktu

Zahradní lehátko D-054 modré - historie ceny a dostupnosti

Zahradní lehátko D-054 modré - další zajímavé produkty

Zahradní lehátko D-054 modré - jak nakoupit nejvýhodnější?